Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

De meest hilarische reacties op het 4-3 verlies van Ajax tegen FC Utrecht

De meest hilarische reacties op het 4-3 verlies van Ajax tegen FC Utrecht

Ajax maakt een werkelijk dramatische periode door, waarbij de gifbeker maar niet leeg lijkt te raken. Zondagmiddag moesten de Amsterdammers op bezoek bij FC Utrecht en werd er opnieuw verloren en staat de recordkampioen inmiddels op een ongekende 17e plek. Dit tot grote hilariteit van Iedereen die Ajax een wat minder warm hart toedraagt en die gaan dan ook volledig los met reacties op Twitter……..

100 miljoen euro aan nieuwe spelers

Ajax trok deze zomer voor meer dan 100 miljoen euro aan nieuwe spelers aan, maar moddert dit seizoen al vanaf dag 1 aan en de nieuwe trainer Maurice Steijn krijgt de boel maar niet op de rit. De trotse hoofdstedelingen wisten in 6 wedstrijden pas 5 punten te verzamelen. Tegen FC Utrecht, dat het met 3 punten uit 8 wedstrijden nóg slechter deed, rook Ajax dan ook kansen, maar in de 90ste minuut ging het bij een 3-3 stand alsnog helemaal mis voor de Amsterdammers.

Twitter gaat los

Zware tijden voor de Ajax-supporters dus, maar de fans van veel andere clubs steken hun leedvermaak niet onder stoelen of banken. Vrijwel gelijk na afloop van de wedstrijd ontplofte Twitter met hilarische grappen over de lijdensweg van de Amsterdammers. We hebben de leukste hier voor je verzameld (Ajax-fans, look away…

Check de meest hilarische reacties op het 4-3 verlies van Ajax tegen FC Utrecht hier:

Check ook: Roué Verveer deelt zijn inzichten over Ajax in de huidige situatie” (sgxl.nl)

Bron en beeld: Twitter (X)

You May Also Like