Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Klantenservice PostNL heeft messcherpe reactie op influencer die deur in bikini open doet

Reactie van PostNL's klantenservice
Beeld: Instagram

Stel je voor: je geniet van de zon, ligt net lekker en dan… dingdong, de deurbel! Zo verging het Roza, een influencer die snel haar bikini aanschoot om de PostNL-bezorger niet mis te lopen. Wat volgde was een onverwachtse fotokans en een nog opmerkelijkere reactie van PostNL’s klantenservice die de sociale media deed oplichten.

Oeps, bezorger aan de deur!

Roza, bekend om haar spontane posts, vond zichzelf plots voor een dilemma: snel de deur openen of de PostNL-bezorger missen. Ze koos voor het eerste en opende de deur in haar bikini, een moment dat ze vervolgens deelde met haar 70.000 volgers. Excuses aan de PostNL-medewerker die langs kwam terwijl ik net mijn bikini aanhad, schreef ze in een post.

Reactie van PostNL's klantenservice
Beeld: Instagram

Reactie van PostNL’s klantenservice

De reactie van PostNL’s klantenservice kwam snel en was onverwacht humoristisch. Ze speelden in op het moment met een knipoog, wat bewijst dat ook grote bedrijven een gevoel voor humor hebben. Dit leidde tot veel gelach en nog meer gedeelde berichten, waardoor Roza’s schaammoment een viral hit werd.

Reactie van PostNL's klantenservice

De kracht van social media

Wat begon als een gênant moment voor de deur, veranderde snel in een marketinggoudmijn voor Roza. Haar volgersaantal schoot omhoog en de interacties explodeerden. Het incident toont aan hoe krachtig en snel social media kan reageren op alledaagse gebeurtenissen, en hoe bedrijven zoals PostNL dit kunnen gebruiken om op een positieve manier in de spotlight te staan. Roza’s ervaring met de PostNL-bezorger herinnert ons eraan dat elke deurbel een verhaal kan inluiden. En soms, met een beetje humor en een snelle smartphone, kan een simpel moment van schaamte veranderen in een viral sensatie. Dus de volgende keer dat jouw deurbel gaat, denk dan aan Roza. Wie weet welk verhaal er te wachten staat?

Jezelf posten via PostNL:

Check ook:

You May Also Like