Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Rapper Sjors dropt snoeiharde nieuwe megahit ‘Viral op Internet’

Rapper Sjors dropt snoeiharde nieuwe megahit
Beeld: YouTube Rapper Sjors

Met een carrière die meer plotwendingen kent dan een soapserie op vrijdagmiddag, heeft Rapper Sjors de kunst van het viral gaan geperfectioneerd. Rapper Sjors dropt zijn nieuwste meesterwerk, “Viral op Internet“, en het is niet alleen een muzikaal hoogstandje (ahum), maar ook een potentiële gamechanger in de techno-scene. 

Rapper Sjors dropt megahit

In de hoek van Limburg, ver verwijderd van enige vorm van mainstream muziekindustrie, vond Sjors dat het tijd was om de wereld te laten zien wat écht muzikaal talent is. Met zijn grensverleggende teksten over bejaarde liefdes en zijn avonturen in de natuurfilmscene, bewijst hij dat je echt niet ver hoeft te zoeken om entertainment van wereldklasse te vinden. Sjors, de onbetwiste expert in het viraal gaan, laat ons zien dat alles mogelijk is als je maar hard genoeg je best doet om op te vallen. “Viraal op Internet” is niet alleen een lied; het is een levensles in hoe je beroemd kunt worden zonder daadwerkelijk iets te hoeven kunnen. En laten we eerlijk zijn, is dat niet waar we allemaal van dromen?

Rapper Sjors dropt
Beeld: YouTube Rapper Sjors

Rap en Techno Volgens Sjors

In een muzikale coup die niemand zag aankomen (omdat niemand erop zat te wachten), heeft Sjors de handen ineengeslagen met de beats van de techno. Het resultaat? Een nummer dat je doet afvragen of misschien, heel misschien, sommige dingen beter niet gemixt kunnen worden. Maar daar is Sjors, dansend op de grens van genialiteit en waanzin, ons voorgaand in de polonaise van het onverwachte.

Een Icoon? Zeker  

Met elke nieuwe release cementeert Sjors zijn status als een icoon van iets dat nog nader te bepalen is. Zijn onvermoeibare streven naar het onbekende en zijn ongekende zelfvertrouwen herinneren ons eraan dat in de wereld van vandaag, echt alles als kunst kan worden beschouwd. Zelfs de muziek van Sjors.

Check ook: Rapper Sjors showt zijn zaakje in ranzige TikTok video

You May Also Like