Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Rapper Sjors die uit zijn broek scheurt is alles wat je maandagavond nodig heeft

rapper sjors

Waar de Verenigde Staten Donald Trump heeft als nationale ‘gek’, hebben wij onze oude vertrouwde Rapper Sjors. Waar zouden we zijn als hij er niet meer zou zijn?! Nergens! Rapper Sjors is dan wel een millenial, maar probeert zichzelf ook onder te dompelen in Generatie Z. Hij is namelijk op TikTok te vinden! En dat gaat hem… nou ja, niet heel goed af. 

TikTok en Gen Z

TikTok is een socialmediaplatform waar op gedanst, gezongen en geplaybackt wordt. Dit is in ieder geval hoe de meeste oudere mensen de app zien. De jongere generatie weet dat TikTok veel meer is dan dat! Het is eigenlijk een soort YouTube geworden, maar dan met video’s van maximaal 3 minuten. Rapper Sjors legt de focus vooralsnog op dansen en zingen (of… beatboxen?). Net zoals deze video! 
 

Uit zijn broek scheuren

Hij heeft inmiddels al 48,9 duizend volgers, dus helemaal onbekend is hij niet op de app. In deze TikTok laat hij zijn schitterende dance moves en ge-autotunede muziek horen. En tegelijkertijd scheurt hij (voorin) uit zijn broek. Eh, kan gebeuren Sjors… Check de TikTok hieronder! 

@rappersjorsofficial

##FY ##FORYOURPAGE ##YEAHLETSGO ##UITBROEKGESCHEURD ##FORYOURPAGE

Tis net echt he (feat. Udo de Beatboxer) – Rapper Sjors

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like