Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Radioloog vind haar eigen sieraden terug in de ster van inbreker

jewels

Nadat een Turkse radioloog de röntgenfoto’s zag van de dikke darm van een van haar patiënten kon ze haar ogen niet geloven. Tot haar verbazing zag ze haar eigen juwelen zitten in de endeldarm van de man. Haar  24-jarige patient Ö. A. bleek één van de twee dieven te zijn die eerder die dag bij haar thuis hadden ingebroken.

Eerder die dag werd de man samen met een handlanger aangehouden tijdens de inbraak en hij zou een eigenaardig loopje hebben gehad. De politie vertrouwde het niet en hield hem aan op verdenking van diefstal. Ze vermoedde dat de man het gestolen waar in zijn achterste zou hebben zitten. Nadat de röntgenfoto werd gemaakt kwam de waarheid aan het licht, hij zou onder meer twee gouden ringen, twee gouden oorbellen en twee kettingen in zijn achterste hebben gestopt tijdens de inbraak.

De radioloog was nogal geschrokken toen ze hoorde dat de mannen tijdens een inbraak in haar huis waren aangehouden. Ze vertelden dat ze de sieraden herkenden aan de bijzondere versieringen die de juwelen hadden. Al de sieraden werden na de ontdekking grondig schoongemaakt en overgedragen aan de politie. Wanneer de politie het onderzoek heeft afgerond krijgt de radioloog haar sieraden terug. De dieven bleken later nog bij twee andere inbraken betrokken te zijn en zullen binnenkort worden veroordeeld voor hun daden.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like