Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Rachel Hazes sneert naar Roxeanne: ‘Raakt verstrikt in haar eigen leugens’

rachel roxeanne hazes

Het lijkt erop dat het niet meer goed gaat komen tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne. Rachel, die eerder vastbesloten was om de band met haar dochter te herstellen, raakt steeds meer geïrriteerd, zo blijkt wel uit een interview met Party. In het weekblad haalt ze stevig uit naar haar dochter.

Elkaar al 3 jaar niet gezien

Inmiddels is het al meer dan drie jaar geleden sinds Rachel en Roxeanne elkaar voor het laatst hebben gezien. De enige plek waar moeder en dochter elkaar zouden kunnen ontmoeten was afgelopen dinsdag in de rechtbank, maar Roxeanne koos ervoor om niet aanwezig te zijn. Rachel deelt haar ongenoegen hierover in het interview: “Dat vind ik heel opmerkelijk. Eigenlijk vind ik het ook een beetje respectloos. Niet alleen tegenover mij, maar ook tegenover de rechter,” zegt Rachel. “Ik was er wel geweest. Het lijkt nu gemakkelijk te worden afgedaan omdat er een verklaring van Rox werd voorgelezen. Ze hadden kennelijk moeite om zelf te komen. Maar ze had geen moeite om heel nare dingen over haar vader en mij te zeggen bij Beste Zangers.”

Rachel Roxeanne Hazes
Afbeelding embedded van Ditjesendatjes

Geen slechte moeder

Het zit Rachel nog steeds dwars wat Roxeanne tijdens de opnames van Beste Zangers heeft gezegd. “Ik had haar graag weer recht in de ogen willen kijken, want ik weet zeker dat Roxie weet hoe ik als moeder en vrouw in het leven sta. Mensen kunnen veel over mij zeggen, maar niet dat ik een slechte moeder ben of dat je geen zaken met mij kunt doen.”

Te weinig huur

Rachel heeft niet alleen onenigheid met haar dochter, maar ook met haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek. “Ik voel geen enkele sympathie meer voor haar,” zegt Rachel. “Ze draaien overal omheen en komen niet ter zake. Ik heb het gevoel dat ze verstrikt raken in hun eigen leugens, en dat sterkt mij.” Marieke woont nog steeds in een woning die Rachel heeft gekocht. Destijds spraken ze samen af dat Marieke 800 euro huur per maand zou betalen, maar nu vindt Rachel dat bedrag te laag. Ze wil dat Marieke 1450 euro gaat betalen. “Marieke verblijft gewoon in een van mijn huizen in Vinkeveen aan het water voor slechts achthonderd euro per maand. Voor dat bedrag kun je in Vinkeveen nog niet eens een schuurtje huren.”

Check ook:

Bron: Ditjesendatjes, Party

Beeld: Instagram

You May Also Like