Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Rachel Hazes gaat cashen met eigen realityserie!

Rachel Hazes gaat cashen met eigen realityserie!
Beeld: YouTube

Rachel Hazes, de weduwe van de legendarische volkszanger André Hazes, is al geruime tijd een bekende naam in de Nederlandse entertainmentwereld. Nu heeft ze besloten om haar leven en dat van haar gezin vast te leggen in een eigen realitysoap. Met haar nieuwe show treedt Rachel in de voetsporen van andere beroemdheden die hun privéleven op televisie delen. Maar wat levert deze realitysoap Rachel Hazes financieel op? In deze inleiding ontdekken we hoeveel geld Rachel naar verwachting zal verdienen met haar nieuwste televisieavontuur.

Rachel Hazes gaat cashen

SBS 6 is bezig met de proefopnames voor een potentiële nieuwe realityshow, met niemand minder dan Rachel Hazes in de hoofdrol. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar er wordt ook gespeculeerd over het mogelijke inkomen van Rachel voor haar deelname aan de show. Sommigen beweren dat ze al blij mag zijn met 50.000 euro. Wat staat Rachel Hazes financieel te wachten met haar deelname aan deze realityserie?

Jordi is nieuwsgierig naar het financiële plaatje van Rachel Hazes’ realitysoap en vraagt zich af welk bedrag zij voor een seizoen zou kunnen vragen. Hij speculeert over mogelijke bedragen, zoals 50 duizend euro of zelfs meer. Dit roept vragen op over wat de daadwerkelijke verdiensten zijn voor de bekende Nederlandse persoonlijkheid uit de showbizzwereld.

Evert, die zelf bekend is in de wereld van horeca en brasseries, is van mening dat het bedrag dat Rachel Hazes zal verdienen met haar realitysoap niet zomaar verdiend is in deze branche. Hij benadrukt dat Rachel blij mag zijn met wat ze zal ontvangen, en wijst erop dat veel mensen de show als reclame voor haar zaak beschouwen. Echter, Evert benadrukt ook dat dit niet zomaar verdiend is en dat er heel wat kopjes koffie voor geserveerd moeten worden.

Helemaal geen zak aan

In de wereld van de showbizz zijn er altijd meningen en speculaties over de nieuwste televisieprojecten. Evert Santegoeds, een bekend gezicht in Shownieuws, heeft onlangs zijn twijfels geuit over een op handen zijnde docusoap. Deze documentaireserie zal draaien om niemand minder dan Rachel Hazes, maar Santegoeds lijkt niet erg enthousiast te zijn over het concept. In een podcast genaamd “Strikt Privé” uitte hij zijn kritiek door te beweren dat een docusoap over Rachel Hazes, waarin ze koffie serveert, niet bepaald interessant klinkt. Hij wees erop dat er geen nieuwe liefde in haar leven is, geen familie die een rol speelt en geen andere boeiende elementen om de serie spannend te maken. Dit leidt tot vragen over het succes en de relevantie van het nieuwe televisieproject.

Check ook: VOLGERS SCHRIKKEN ZICH ‘DE KROKETJES’ VAN FOTO RACHEL HAZES: ‘VOOR OP PAKJE SIGARETTEN

You May Also Like