Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Puck Moonen breekt Instagram met pikante vakantiefoto’s: “Weer 10.000 volgers erbij…”

Puck Moonen
https://www.instagram.com/p/Cf4WFRmrMV5/

Puck Moonen wordt algemeen beschouwd als een van de meest aantrekkelijke vrouwelijke sporters van ons kikkerlandje. Op haar Instagram-account worden we steevast getrakteerd op een overvloed aan adembenemende beelden, waaronder recente vakantiefoto’s van haar tijd op het betoverende Mykonos.

Carrière

Gedurende Puck’s traject als een wielrenster heeft ze een opmerkelijke transformatie doorgemaakt, evoluerend naar een invloedrijke figuur, en dit met onmiskenbaar succes. De blonde sportster, afkomstig uit Sint-Michielsgestel, heeft inmiddels een indrukwekkende aanhang van 737.000 volgers vergaard. Vanaf februari van dit jaar vormt ze een koppel met voormalig autocoureur Callan O’Keeffe. In de periode tussen 2017 en 2021 heeft Moonen deelgenomen aan competities onder de vlag van de teams Lotto Soudal Ladies en Bingoal Casino-Chevalmeire. Ze heeft deelgenomen aan diverse uitdagingen, zoals de Ronde de Mouscoun, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. In haar persoonlijke leven heeft ze relaties gehad met veldrijder Eli Iserbyt en BMX-wereldkampioen Twan van Gendt.

puck moonen

Mykonos

Hoewel Puck Moonen haar professionele carrière in de wielersport heeft afgerond, blijft haar passie voor het fietsen onverminderd aanwezig. Op haar Instagram-account deelt ze overvloedig foto’s waarop ze zich op de fiets bevindt. Niettemin maakt ze ook graag plaats voor andere beelden. Denk hierbij aan ontspannen foto’s van haarzelf in bikini op het prachtige Mykonos. Deze foto’s zijn gegarandeerd een opkikker voor onze dag. Aarzel niet om ze hieronder te bekijken.

Check ook: 10 foto’s die bewijzen dat Puck Moonen de absolute koningin van het wielrennen is

Bron: fhm.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like