Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Publiek wordt gek tijdens “Naar Links! Naar Rechts!” van Snollebollekes op Live in Concert 2021

snollebollekes links rechts

Anderhalf jaar lang konden we niet los gaan tijdens het uitgaan, concert of festival. Voor veel mensen een groot gemis! Gelukkig kon Snollebollekes Live in Concert dit jaar in volle glorie weer doorgaan. Het hele Arnhemse GelreDome stond vol met feestende mensen. Die werden natuurlijk gek tijdens de megahit Links Rechts!

links rechts Snollebollekes

Naar links…! naar rechts!

Het concept van het nummer Links Rechts is natuurlijk heel simpel: Hus naar links als het nummer dat zegt en hus naar rechts als het nummer rechts zegt. Met die lekkere beat erbij is dat totaal geen straf om te doen. Nu de maatregelen groen licht geven, kunnen we dat weer lekker met z’n allen doen!
 

Publiek gaat uit z’n dak

Dat het Nederlandse publiek de Snollebollekes en het uitgaan hebben gemist, bewijst de prachtige avond van gisterenavond wel tijdens Snollebollekes Live in Concert. De hele GelreDome wordt op z’n kop gezet als Links Rechts wordt gezongen. Na anderhalf jaar krijg je wel kippenvel praktijken van zulke beelden. Check de beelden op de Instagrampagina van Snollebollekes of check ‘m gewoon hieronder.  Op dat we meer van dit soort avonden kunnen genieten, proost! 

Publiek wordt gek tijdens Links Rechts van Snollebollekes:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like