Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

PSV-fan die Ajax wil vernederen met tattoo blundert met pijnlijke spelfout

PSV-fan die Ajax wil vernederen met tattoo blundert met pijnlijke spelfout
Beeld: Omroep Brabant

Het zijn pijnlijke tijden voor een Ajax-supporter. De trotse Amsterdammers stonden afgelopen week voor het eerst in de historie van de club helemaal onderaan in de Eredivisie. Reden voor een PSV-fan Shakky om de Amsterdamse rivalen eens goed te vernederen met een tattoo, maar helaas bleek daar een pijnlijke spelfout in te zitten, zo is te zien in een intem van Omroep Babant, die mee kwam kijken in de tattoo-studio.

Teletekstpagina 818

In tegenstelling tot de Ajax-fans, zijn het juist prachtige tijden om een fan van PSV te zijn. De Eindhovenaren staan namelijk nog zonder puntverlies fier bovenaan. Een unieke situatie, die deze PSV-fan maar wat graag op zijn lichaam wilde vereeuwigen. Hij besloot dan ook Teletekstpagina 818 op zijn zij te laten tatoeëren. Helaas bleek hij (én de taoeëerder) daarbij een flinke spelfout over het hoofd gezien te hebben.

I shit on Ajax

Wanneer de Omroep Brabant-journalist vraagt of het niet vreemd is dat een PSV’er met ‘Ajax’ op zijn lichaam loopt, antwoord hij verrassend: “Dit is niet de eerste keer”, waarna hij zijn onderbroek omlaag trekt, en op zijn bil de tekst te zien is: “I shit on Ajax.” “Het is leuk om ze te plagen”, lacht Shakky. “Als we de kans krijgen om ze te vernederen, doen we dat. Dan zijn we er voor.” Voorlopig geeft hij de Amsterdammers echter onbedoeld iets om te lachen.

Check de pijnlijke spelfout in de tattoo van de PSV-fan hier:

psv fan tattoo spelfout
Beeld: Facebook Omroep Brabant

Check ook: Giel van StukTV geeft Ajax-vriend een pijnlijk cadeautje (sgxl.nl)

Bron en beeld: Omroep Brabant

You May Also Like