Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Professionele golfster in tranen: ‘Mannen gebruiken me voor gratis golflessen’

Professionele golfster Paige Spiranac

In de complexe wereld van dating is het niet altijd eenvoudig om oprechte bedoelingen te onderscheiden van verborgen agenda’s. Paige Spiranac, ooit een professionele golfster en nu een bekende Instagram-persoonlijkheid, deelt haar ervaring waarbij haar romantische belangen haar niet zozeer als levenspartner zagen, maar eerder als een handige, gratis golfcoach.

Professionele golfster Paige Spiranac
Beeld: Instagram

Avonturen in de datingwereld

In haar podcast ‘Playing A Round’ deelde Spiranac openhartig haar avonturen in de datingwereld. Ze onthulde dat veel mannen interesse toonden, niet zozeer in haar persoon, maar vooral in het verbeteren van hun golfspel of het bemachtigen van gratis golfuitrusting en -ballen. De ‘dates’ draaiden al snel uit op golflessen, waarbij Spiranac haar kennis deelde om hun spel te perfectioneren. Een opvallend voorbeeld was een ontmoeting waarbij een man herhaaldelijk ‘golfdates’ voorstelde, die eigenlijk niets meer waren dan vermomde golflessen. Wat deze man nog opmerkelijker maakte, was dat hij zes maanden lang verborg dat hij een vriendin had, terwijl hij ondertussen wel volop profiteerde van Spiranac’s expertise op de golfbaan.

Professionele golfster

Golfvaardigheden

Ondanks teleurstellende ervaringen bleef Spiranac hopen dat haar golfvaardigheden ware geïnteresseerden zouden aantrekken, zelfs als ze golfballen weggaf en gratis golfbanen toegang verstrekte, maar later ontdekte dat velen al in een relatie zaten. De onthullingen van Paige Spiranac werpen licht op de uitdagingen van daten als een bekendheid met uitzonderlijke vaardigheden in een populaire sport, en dienen als een herinnering dat gedeelde interesses weliswaar een geweldige manier zijn om verbinding te maken, maar dat wederzijdse en oprechte interesse cruciaal is.

Check ook: MAN MAAKT HANDIG GEBRUIK VAN DE ONKUNDE VAN DEZE GOLFSTER!

Bron: Prime nieuws

Beeld: Instagram

You May Also Like