Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze 6 privé-eilanden koop je voor minder dan een appartement in Nederland

privé-eiland

Nu de wereld langzaam weer opengaat voor reizen, is het de hoogste tijd dat we gaan brainstormen over onze vakantie-opties. Van zonovergoten villa’s en huisjes weggestopt aan een rustig meer tot bruisende stadsappartementen, het is misschien tijd om te investeren in een eigen huis na bijna 18 maanden thuiswerken en reisverboden. Maar misschien dat het thuiswerken er juist voor kan zorgen dat je voortaan altijd op vakantie kunt zijn. Wat te denken van je eigen privé-eiland?

privé-eiland

Privé-eiland

Wat als u uw eigen privé-eiland zou kunnen kopen voor dezelfde prijs als een appartement in Nederland? Maar we hebben een groot aantal vakantieplekken gevonden die hetzelfde kunnen kosten als een Spaans tweepersoonsbed, met meer ruimte en tal van andere functies. Elke woning hier wordt vermeld op Private Island Magazine, de thuisbasis van een van ’s werelds grootste databases.

Check hier zes eilanden die je kunt kopen voor de prijs van een appartement in Nederland:

6. Big Tancook Island, Nova Scotia – €56,898

privé-eiland

Big Tancook Island is eigenlijk op de markt als eilandperceel, wat betekent dat je een deel van het eiland kunt kopen voor een familiecompound, hotel of camping. 

5. Danhattan Island, USA – €263,281

privé-eiland

Liefhebbers van blokhutten hoeven niet verder te zoeken, het slaperige, landelijke Danhattan-eiland in Connecticut wordt kant en klaar geleverd met een boschalet voor acht personen.

4. Majestic Island, USA – €274,982

Het Beaver Dam-meer in Wisconsin herbergt minder dan 26 eilanden met een creatieve titel over zijn uitgestrektheid van 6.718 hectare. Majestic is waarschijnlijk een van de minder onzinnige, maar maakt het echt uit wanneer je op een hectare privé-eiland zit?

3. Bocal Island, Nicaragua – €292,535

We betreden hier het resortgebied. Dit eiland wordt vergezeld door een pension met twee slaapkamers, een conciërgewoning, een overloopzwembad, een betonnen pier en kilometerslange zandstranden.

2. Isla Carabana Sol, Panama – €336,782

Dit eiland wordt compleet geleverd met een aanlegsteiger voor een zeilboot, een garage voor een speedboot en een woning met twee zelfstandige appartementen die klaar zijn om in te trekken.Het is waarschijnlijk ontworpen met feestgangers in gedachten, gezien de extra functies: een verhoogd dek compleet met barbecue, bubbelbad, tiki-hut, privézandstrand en een eigen lagune met helder water.

1. Iguana Island, Nicaragua – €396,951

De duurste van onze bevindingen bevat vijf hectare witte stranden en beschutte regenwouden, gehuld in kokospalmen en bananenbomen voor maximale privacy. Het bezit een huis met drie slaapkamers en twee badkamers, een veranda rondom, een eetkamer, een bar en een woonkamer, evenals accommodatie voor het personeel. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like