Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Efteling-prijzen gaan weer flink omhoog: bereid je voor op extreem duur sprookje

Efteling Schiet Abonnementsprijzen Omhoog: Dit zijn de nieuwe prijzen!
Beeld: Efteling

Als je dacht dat een dagje uit naar de Efteling al een sprookjesachtige aanslag op je portemonnee was, houd je dan maar vast. De prijzen Efteling gaan omhoog, en hoe! Van de entree tot een simpele snack, alles krijgt een prijskaartje waar zelfs de rijke baron uit het Spookslot van zou schrikken. “Knettergek” is misschien nog zacht uitgedrukt. Maar voordat je je toverstaf breekt van frustratie, laten we eens dieper duiken in deze betoverend dure saga.

Toegangsticket: Je Eerste Test

Voordat je ook maar één voet in het rijk van fantasie zet, voel je de impact van de prijzen Efteling gaan omhoog. Met entreeprijzen die gingen van 38 euro tot een kleine 51 euro, voelt het binnenstappen van het park al als een avontuur op zich. Zodra de avonturen en de magie je een hongergevoel geven, word je herinnerd aan de realiteit dat de prijzen Efteling stijgen. Een simpel blikje cola kan nu zomaar zo’n 5 euro kosten. Ja, echt waar. 

Colaatje voor 4,10 euro

Een flesje ice tea van Lipton in de Efteling kost nu geen €3,90 meer, maar €4,30. Voor cola, sinas of cassis betaal je nu €4,10 in plaats van €3,70. Een blikje bier van Hertog Jan wordt nu verkocht voor €3,70 in plaats van €3,40. Voor een flesje water van Chaudfontaine rekent de Efteling sinds kort €3,70 in plaats van €3,50. Bijna een jaar geleden steeg de prijs van een klein flesje huiswijn – rood, wit of rosé – van €4,50 naar €5,50. Momenteel kost een glas wijn €6,50. Ook de prijzen van Appelsientje, Chocomel en Fristi zijn gestegen.

Overige prijsverhogingen:

Turkse pizza – van 4,25 naar 5 euro
loempia – van 2,25 naar 2,75 euro
Friet speciaal – van 3,90 naar 4,40 euro
Frikandel speciaal – van 2,85 euro naar 3,35 euro
Aardappelspiraal – van 3,95 euro naar 4,50 euro
Broodje Unox – van 4,50 euro naar 5,50 euro

Prijzen Efteling Gaan Omhoog: Bereid Je Voor op een Duur Sprookje
Beeld: Tripadvisor

Een Sprookje met een Prijskaartje

Het mag duidelijk zijn, de prijzen Efteling gaan omhoog en veranderen een dagje uit in een luxebeleving waar je zowel magische herinneringen als een lichtere portemonnee aan overhoudt. Het is een wonderlijke wereld van plezier en avontuur, maar elk sprookje heeft zijn prijs. Dus de volgende keer dat je de Efteling bezoekt, bereid je dan voor op meer dan alleen magie; de echte toverspreuk die je nodig hebt, is misschien wel die voor een vollere portemonnee. Deel je ervaringen en laat iedereen weten dat voor een bezoek aan dit betoverende koninkrijk, de prijs van toegang slechts het begin is.

Wat denk je, is het allemaal de prijs waard?

Check ook:

You May Also Like