Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze pratende taart is echt next level

taart

De afgelopen jaren hebben we regelmatig video’s voorbij zien komen van bakkers die superrealistische taarten bakken. Is het een blikje cola of is het taart? Is het een puppy of is het taart? We kunnen je vertellen: het taartenniveau is naar een heel nieuw en hoog level gestegen.

pratende taart

Pratende taart

Maak kennis met de pratende taart! Say what? Ja, een pratende taart! We snappen dat je je er niet zoveel bij kan voorstellen, maar zodra je deze video hebt gekeken wil je niets anders meer eten op je verjaardag. Of is het misschien juist zonde om zoiets op te eten? 

Mechanische mond

De taart heeft een mechanisch deel zodat er een ‘mond’ gecreeërd wordt. Binnenin de taart zit een speakertje, die voor de nodige geluidseffecten zorgt, om het helemaal af te maken. Kun je je er nog steeds geen voorstelling van maken? Dat is best begrijpelijk, check daarom bovenstaande video dan maar!

Superrealistische taarten

Sommige mensen weten hun talent heel goed te benutten. Zo ook de 23-jarige Luke Vincentini. Hij is bakker, maar hij is veel meer dan dat. Hij maakt van zijn baksels superrealistische taarten en cake. Het lijkt net een schilderij, maar dan eetbaar! Check deze link om een kijkje te nemen in zijn eetbare kunst-portfolio.

Bron en beeld: Youtube RM videos

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like