Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Porsche 911 daagt Seat Ibiza 1.9 TDI uit maar moet roet happen

seat ibiza

Niks zo mooi als wanneer een underdog de favoriet in de pan hakt. Zo ook in het geval van deze Porsche 911, die het onderspit moest delven toen hij een Seat Ibiza 1.9 TDI uitdaagte op de openbare weg. De Ibiza bleek een ware wolf in schaapskleren, want de Porsche werd redelijk stront getrokken.

seat ibiza

Roet happen

De Porsche 911 Biturbo 4×4 rijdt in een tunnel, wanneer er een sportief uitziende Seat Ibiza naast hem komt rijden. De Porsche-bestuurder toetert naar zijn uitdager en de twee gaan op het gas. Hierbij gaat het heel even gelijk op, maar moet de dure sportwagen toch zijn meerdere kennen in de opgevoerde hatchback, die de Porsche letterlijk roet laat happen.

Check de Seat Ibiza 1.9 TDI die een Porsche 911 roet laat happen hier:

Schone onderbroek nodig

Onlangs zagen we al beelden van een bestuurder van een Volkswagen Golf GTI, die de gang er lekker in had zitten, met zo’n 240 kilomter per uur op het linkerbaantje. Een Skoda-bestuurder dacht echter nog wel even in te kunnen halen, zonder daarbij goed in z’n spiegels te kijken. De Golf-bestuurder probeert nog met zijn lichten te seinen, maar had beter wat eerder op de rem kunnen trappen. Door z’n snelheid kon hij met geen mogelijkheid meer op tijd remmen en komt dan ook tot botsing. Ondanks flinke blikschade kwam hij daarbij goed weg, al moest hij waarschijnlijk wel even een schone onderbroek gaan halen. De beelden hiervan kijk je hier terug.

Bron en beeld: Topgear.nl

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply