Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Waaaat? Deze populaire McDonald’s snacks zijn terug van weggeweest

mcdonalds

Het nadeel van de tijdelijke snacks van de McDonald’s is ook dat het weer verdwijnt. En dat is nog extra jammer als de tijdelijke snack één van je favoriete dingen van de fastfoodketen wordt. Gelukkig hebben we voor de veggie én spicy McNugget’s-fan heel erg goed nieuws.

Spicy en Vegge McNuggets

Vorig jaar kwamen de Spicy McNugget’s voor het eerst in het tijdelijke assortiment. Al snel kwam heel Nederland erachter wat een geweldige snack het was. Helaas moesten we er vrij snel afscheid van nemen. Daarna kwamen gelukkig de Veggie McNugget’s: die smaken precies hetzelfde als de echte kipnuggets, maar dan zonder kip. Dat is knap en daarom willen we er meer van!

Terug van weggeweest!

Ook de Veggie McNugget’s moesten we uitzwaaien. Helaas, maar waar. Voor heel even kunnen we toch weer van deze twee snacks genieten, want McDonald’s heeft ze weer in het tijdelijke assortiment gestopt. Heer-lijk! Dus race snel naar de dichtstbijzijnde McDonald’s en bestel de hele voorraad. Jij zit de komende tijd in ieder geval niet zonder! 

Tijdelijk

Helaas zitten ze dit keer dus weer niet in het vaste assortiment, dus we raden aan om er toch flink van te genieten zolang ze er nog zijn. Eet smakelijk! 

De gasten van StreetLab gingen bij McDonald’s werken, zonder dat ze er écht werkten:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like