Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pommeline Tillière totaal onherkenbaar op oude jeugdfoto!

pommeline tilliere

Pommeline Tillière deed in 2017 als verleidster mee aan het ‘guilty pleasure’-programma Temptation Island. Vervolgens groeide ze uit tot een van de meest bekende deelnemers in het programma ooit.  Sindsdien heeft Pommeline een flinke gedaanteverandering ondergaan. Op een oude jeugdfoto die de Vlaamse onlangs deelde, is ze dan ook totaal onherkenbaar.

Plastische ingrepen

Na haar deelname aan ‘Temptation’ in 2017, keerde de 27-jarige blondine in 2019 terug in de ‘VIPS’-editie van het programma, deze keer als koppel met haar toenmalige vriend Fabrizio, die op zijn beurt een jaar eerder weer als verleider te zien was geweest. Fabrizio was eigenaar van een tattoo-shop, dus zagen we Pommeline steeds meer onder de tatoeages komen te zitten. Bovendien maakt ze er geen geheim van een flink aantal plastische ingrepen te hebben laten doen. Zo liet ze haar billen en borsten vergroten en onderging ze een neuscorrectie. 

Onherkenbaar

Pommeline plaatste onlangs een 12 jaar oude foto van zichzelf, waarop ze 15 jaar oud was. Hierop is dan ook nauwelijks te zien dat het om dezelfde Pommeline gaat. Zou jij haar herkend hebben..?

Check de onherkenbare jeugdfoto en meer van Pommeline Tillière hier:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Reality (@loverealitynl)

Bron en beeld: Instagram, Cosmopolitan

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like