Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Playboy weet na Jaimie Vaes opnieuw BN’er te strikken!’

Terwijl de spraakmakende verschijning van Jaimie Vaes deze maand de cover van Playboy siert, is de zoektocht naar haar opvolger al in volle gang. Het tijdschrift heeft de lat hoog gelegd na het succes van Vaes, de voormalige partner van rapper Lil’ Kleine. Het lijkt erop dat een nieuwe prominente naam binnen de BN’er-wereld spoedig zijn entree zal maken op de iconische pagina’s van Playboy.

Wie o, wie, zal het zijn?

Playboy lijkt haar zinnen te hebben gezet op niemand minder dan Sylvana IJsselmuiden. In een recent gesprek met Shownieuws onthulde ze dat ze in onderhandeling is met het iconische tijdschrift en dat er al een bod op tafel ligt. Echter, het bedrag is nog niet naar haar tevredenheid…

“Je geeft je wel helemaal bloot…” zegt ze. “En toen dacht ik: nou, ik ben wel benieuwd wat er tegenover staat. En ik vond dat toch wel wat te laag.”

“En dat klinkt heel stom…” vervolgt Sylvana. “Het is ook niet dat ik het geld per se nodig heb, maar je gaat wel uit de kleren. En dan mag je daar toch best wel wat voor vragen!”

You May Also Like