Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

OUCH! Dame laat piercing in haar oog zetten

OUCH, Dame laat piercing in haar oog zetten
Beeld: TikTok ApocalypticAutopsy

Waar trek jij de grens als het op lichaamsversiering aankomt? Een bescheiden oorbel of misschien iets opvallends zoals een neuspiercing? Maar wanneer we spreken over een oogpiercing, dan komt er een geheel nieuw niveau van durf bij kijken. Jep, je leest het goed. Deze ultieme vorm van zelfexpressie is zeker niet voor de faint-hearted onder ons. Terwijl de meesten al een rilling krijgen bij de gedachte aan een naald die dichtbij hun oog komt, kwamen we een ‘dappere’ dame tegen die daadwerkelijk de sprong naar deze uitdagende oogpiercing waagde.

De Extreme Oogpiercing

Een piercing kan een vorm van zelfexpressie zijn, een manier om een statement te maken of gewoon iets geks om te doen. Maar een piercing in je oog, da’s andere koek. Terwijl de meeste mensen al moeten huiveren bij het idee van een naald die in de buurt van hun oog komt, zijn er enkelen die het aandurven. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Is het wel Veilig?

Als we kijken naar de risico’s van piercings in het algemeen, zijn er enkele bekende: infecties, allergische reacties of zelfs het risico dat de piercing niet goed geneest. Maar bij het oog worden deze risico’s nog intenser. Het oog is zo’n delicaat orgaan, en zelfs een klein beetje irritatie kan al voor grote problemen zorgen. Vandaar de vele WTF-reacties.

Slapen met een Oog…piercing?

Stel je voor, na een lange dag wil je even lekker gaan liggen, maar wacht even! Er zit iets op je ooglid. Ouch! Voor degenen onder ons die van hun middagdutjes houden, klinkt dit als een nachtmerrie. Want hoe ga je überhaupt comfortabel liggen met zo’n ding? En wat als je in je slaap er tegenaan stoot?

De Intrige van het Extreme

Mensen zijn van nature nieuwsgierig. Het is dus niet verrassend dat zoiets extreems als een oogpiercing de aandacht trekt. Of het nu is omdat we bewondering hebben voor de durf of omdat we gewoonweg verbaasd zijn dat iemand zoiets zou overwegen, het prikkelt zeker onze nieuwsgierigheid.

Voor Ieder Wat Wils, Maar Toch…

Sommigen zeggen dat mode geen grenzen kent. Anderen beweren dat er een duidelijke lijn is tussen wat kan en wat echt te ver gaat. Wat we wel weten, is dat een oogpiercing zeker de tongen losmaakt. En terwijl wij lekker ons dutje doen, vragen we ons toch af: hoe ver zou jij gaan voor de perfecte piercing? En zeg nu eerlijk, zou je het aandurven? Deze dame durft het dus wel.

Check hieronder:

@apocalypticautopsy

It’s a prosthetic eye made by @Christina_Oculara the most incredible ocularist. I can’t feel it when I blink, and no I can’t see out of it. Check out her video to see how it was made! #eyepiercing #eye #piercedeye #whatisthat #👁️ #oneeyedgang #fakepiercing #fakeeye #prostheticeye #oneeyegang #oneeyedgang #christinaoculara #funeyefund #funeye #ocularprosthetics #omgwhatisthat

♬ Oh my god what is that – Funny memes

Check ook:

Bron: TikTok