Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Picobello B.V. gaat internationaal en installeert airco’tjes in het buitenland

Picobello B.V. Verlegt Grenzen: Nu Ook Airco-installaties in de Hitte!
Beeld: Vkmag

Heb je het al gehoord? Onze geliefde klunzen van Picobello B.V. breiden uit! Ja, je leest het goed. Ze gaan nu ook internationaal en beginnen met airco-installaties in snikheet Arabische landen. Want waar het écht warm wordt, daar komen de echte kwaliteiten van Picobello naar boven, toch? Of het nu zinderende zomers of ijskoude winters zijn, ze staan paraat—factuur gegarandeerd!

Hoe het begon

Picobello B.V. startte als een nederig klusbedrijfje, maar door hun unieke aanpak (lees: charmant geklungel) hebben ze een plekje veroverd in de harten van velen. Van het repareren van een lekkende kraan tot het ophangen van een schilderij, geen taak is te klein of te groot voor deze helden. Nu denk je misschien: “Airco’s installeren in de woestijn, is dat niet overkill?” Maar onthoud, waar Picobello verschijnt, stijgen de temperaturen van het entertainmentgehalte aanzienlijk. Met hun onconventionele methodes en onnavolgbare werkethiek is het altijd een avontuur.

Picobello B.V. Verlegt Grenzen: Nu Ook Airco-installaties in de Hitte!
Beeld: Pexels Jose

De Picobello B.V. methode

Wat maakt de Picobello methode zo speciaal? Nou, waar andere bedrijven precisie en efficiëntie hoog in het vaandel hebben, daar gaat Picobello net een stapje verder in… nou ja, laten we zeggen ‘creativiteit‘. Ze nemen het concept van ‘het moet erger voordat het beter wordt’ heel letterlijk. Het betreden van internationale markten brengt natuurlijke uitdagingen met zich mee voor Picobello …

Toekomstplannen: Verkoeling overal?

Picobello B.V. heeft grote plannen. Na de Arabische markt willen ze misschien uitbreiden naar andere warme landen. Kunnen we binnenkort een Picobello airco-installatie in de Sahara verwachten? Tijd zal het leren! Als je dacht dat airco’s alleen goed waren voor verkoeling, dan heb je de Picobello-versie nog niet meegemaakt. Met een mix van humor, chaos en een vleugje professionaliteit (heel klein vleugje) maakt Picobello elke installatie onvergetelijk. Dus, zit je in de hitte en heb je een lach nodig? Bel Picobello! Ze zorgen niet alleen voor een koel briesje, maar ook voor een dag vol plezier.

Zo betaal je minder voor airco-installatie:

Check ook:

You May Also Like