Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis gaat voor Wendy kleding verkopen in loods op industrieterrein in Soest

Wendy hint op huwelijk
Beeld: Instagram @petergillisoostappen

Hoe het kan verkeren in het leven. Peter Gillis verdiende miljoenen met zijn Oostappen vakantieparken, maar binnenkort staat hij met zijn nieuwe vriendin Wendy kleding te verkopen in een loods op een troosteloos industrieterrein in Soest. Het is een samenwerking die de modewereld doet opkijken: niemand minder dan Peter, bekend van zijn avonturen in de realityserie Massa is kassa slaat de handen ineen met zijn vriendin Wendy voor een spectaculaire Fashion Sample Sale.

Fashion Sample Sale

Op zondag 29 oktober wordt het magazijn van 365 Fashion By Wendy in Soest omgetoverd tot een waar shoppingparadijs. Dit belooft niet alleen een unieke winkelervaring te bieden, maar ook een glimp te geven van de veelzijdigheid van Peter Gillis buiten de wereld van recreatie en entertainment.

Wie is Wendy en wat doet zij?

Wendy is een gedreven onderneemster en trotse moeder van vijf prachtige kinderen. Haar ondernemersreis begon in 2011, nadat ze jarenlang een nomadisch leven leidde. Ze werkte op een kermis. Met een passie voor mode en een droom in haar hart, startte ze haar eigen kledingbedrijf. Wat begon als een bescheiden onderneming, groeide gestaag uit tot twee bloeiende winkels.

Toch is ondernemen geen rechte lijn omhoog, en in 2017 stuitte ze op een faillissement dat haar dromen even leek te doven. Maar Wendy is een doorzetter, en in 2019 pakte ze de draad weer op na een leerzaam proces van vallen en opstaan.

Toen de wereld in de greep van de pandemie verkeerde, zag Wendy een gat in de markt. De lockdowns hadden de bruisende winkelervaring uit onze straten weggevaagd, en ze besloot die magie terug te brengen door dagelijks live streams te organiseren via social media. Het bleek een schot in de roos, en haar bedrijf begon te groeien. Dit succes bewees dat men met durf, hard werken en nooit opgeven ver kunt komen.

Peter Gillis Wendy kleding verkopen

Check ook: John de Mol trekt de stekker uit samenwerking met Peter Gillis en Massa is Kassa

Bron: Loessoe & 365fashion
Beeld: Instagram @petergillisoostappen & 365fashion