Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

KASSA voor Peter Gillis na verkoop penthouse in België

peter gillis penthouse

Ondernemer Peter Gillis leek de afgelopen tijd financieel in zwaar weer terecht gekomen te zijn. Hij zette namelijk een groot aantal van zijn bezitiingen te koop. Voorlopig zal hij echter even geen geldzorgen meer hebben, na de verkoop van zijn kapitale villa in het Belgische Lommel.

peter gillis penthouse

Negatief in het nieuws

In de afgelopen weken verschenen de berichten dat de Massa is Kassa-ster onder meer zijn Belgische villa, zijn ultraluxe camper, zijn Rolls-Royce Phantom en de Porsche van zijn vriendin Nicol te koop had gezet, waardoor het gerucht ontstond dat het financieel niet helemaal lekker zou gaan. Bovendien moet hij ook nog eens een aantal van zijn bungalowparken tijdelijk sluiten, nadat deze negatief in het nieuws kwamen vanwege de slechte staat van de huisjes. Het leek dus wel weer eens tijd dat er wat geld in het laatje kwam bij de ondernemer/reallifesoap-ster.

Jacuzzi

Inmiddels kunnen Peter en zijn gezin weer even vooruit. De villa van 205 vierkante meter woonoppervlakte met drie slaapkamers, twee badkamers met jacuzzi en een luxe buitenterras van 150 vierkante meter wisselde van eigenaar voor een bedrag van zo’n 895.000 euro.

Check hier de Belgische penthouse die Peter Gillis verkocht heeft:

penthouse peter gillis

penthouse peter gillis

Bron en beeld: Man-Man, Bekende Buren, Instagram

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like