Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis opnieuw in opspraak: ‘Illegaal bomen gekapt’

aangifte tegen Peter Gillis
Beeld: Instagram Peter Gillis

Ondernemer en realityster Peter Gillis is opnieuw onderwerp van controverse nadat er beschuldigingen zijn geuit van illegale bomenkap op een van zijn terreinen. De bekende eigenaar van vakantieparken en hoofdrolspeler in de realityshow “Familie Gillis: Massa is Kassa” wordt ervan beschuldigd bomen te hebben gekapt zonder de vereiste vergunningen. Deze recente beschuldigingen werpen opnieuw een schaduw over zijn reputatie en roepen vragen op over mogelijke consequenties voor Gillis en zijn bedrijven.

‘Illegaal bomen gekapt’

In een voortdurend escalerende situatie rondom zijn landgoed heeft Peter Gillis opnieuw de aandacht getrokken, dit keer vanwege illegale bomenkap. Ondanks eerdere beloften over de restauratie van zijn landhuis, blijkt het project vertraging op te lopen. Ruim twee jaar na het begin van de renovatie is het huis nog steeds niet bewoonbaar en gaan de werkzaamheden door. Recentelijk ontdekten buurtbewoners afgezaagde boomstammen en een stapel brandhout op het terrein, wat leidde tot beschuldigingen van illegale activiteit. Volgens burgemeester Tom Cox van Hamont-Achel zijn er naar verluidt zo’n zeven bomen geveld zonder de benodigde vergunning. Dit roept nieuwe vragen op over de handelwijze van Gillis en de naleving van de wetten en voorschriften rondom zijn vastgoedproject.

Geen voorkeursbehandeling

Het imposante Kasteel Genenbroek, een recente aanwinst van vastgoedondernemer Peter Gillis, ondergaat momenteel een uitgebreide restauratie. Naast het renoveren van het kasteel zelf, wordt ook de omgeving onder handen genomen. Echter, te midden van deze opknapbeurt hebben buurtbewoners beweerd dat Gillis illegaal bomen heeft laten kappen op het terrein. De beschuldigingen hebben tot een onderzoek geleid om te bepalen of er daadwerkelijk sprake is van een overtreding. Hoewel Peter Gillis ongetwijfeld veel aandacht krijgt vanwege zijn bekendheid, benadrukt Cox, een vertegenwoordiger van de stad, dat elke partij gelijk behandeld wordt in dergelijke zaken. De onthullingen hebben echter de schijnwerpers gericht op Gillis, en de uitkomst van het onderzoek zal ongetwijfeld veel interesse wekken.

Check ook: VRIENDIN PETER GILLIS ONDERGAAT EEN VERBLUFFENDE METAMORFOSE: ‘DIT IS 10X MOOIER!’

You May Also Like