Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

KASSA voor Peter Gillis: Belgische villa zo goed als verkocht

massa is kassa nep

De afgelopen tijd gaan er nogal wat geruchten rond dat het Peter Gillis financieel niet helemaal voor de wind zou gaan, nadat hij de afgelopen tijd een groot aantal van zijn bezittingen te koop zette. Waar of niet, de komende tijd zal de Massa is Kassa-ster zich in ieder geval weinig zorgen hoeven te maken, zeker nu hij ook zijn Belgische villa onder voorbehoud heeft verkocht.

In de afgelopen weken verschenen berichten dat Gillis onder meer zijn ultraluxe camper, zijn Rolls-Royce Phantom, zijn penthouse en zijn villa in België te koop had gezet. Bovendien moest hij een aantal van zijn vakantieparken tijdelijk sluiten, na klachten over de slechte staat van de huisjes. Inmiddels lijkt hij echter wel even uit de zorgen. Afgelopen week verkocht hij al zijn penthouse in Lommel voor bijna 9 ton, en nu rinkelt de kassa binnenkort opnieuw. 

peter gillis villa

Massa Is Kassa

Tv-sterren (want hé: dat zijn ze inmiddels wel!) Peter Gillis en zijn vriendin Nicol hebben een goede week achter de rug. Ze hebben een potentiële koper voor hun villa gevonden én de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van hun realityprogramma is zeer goed bekeken. We kennen Peter Gillis en Nicol natuurlijk van het SBS6-programma Massa Is Kassa. In dit programma volgen kijkers de miljonairsfamilie Gillis. Peter Gillis is namelijk de eigenaar van de Oostappen Groep, daar valt een groot aantal Nederlandse en Vlaamse vakantieparken onder. Het programma begon vorig jaar in 2020, maar heel Nederland is inmiddels fan van het programma!
 

Goed nieuws

Zo is SBS6 net gestart met seizoen 3 van het programma en die is retegoed bekeken! Bijna 750.000 Nederlanders keken naar Massa Is Kassa, daar mag je best blij mee zijn. En dat zijn Peter en Nicol, maar dat is niet het enige waar de twee heel blij mee zijn: er is namelijk een serieuze koper voor de villa in het Belgische Neerpelt. Dat liet Peter weten in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Het huis is onder voorbehoud verkocht voor de vraagprijs van 1,4 miljoen euro. Goed weekje hoor! 

Neem hier een kijkje binnen in de villa van Peter Gillis: 

Bron en beeld: Shownieuws, Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like