Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Pep Schep komt met geniaal t-shirt voor elke frikandelbroodjes liefhebber

t-shirt frikandelbroodjes

We zijn allemaal wel bekend met de onweerstaanbare aantrekkingskracht van een sappige broodje frikandel, maar sommige individuen nemen hun liefde voor deze lekkernij wel tot extreme hoogten. Je kunt het je haast niet voorstellen, maar er zijn dappere zielen die ervoor kiezen om een modieus statement te maken door een shirt te dragen met op de achterkant niets minder dan een levensgrote afbeelding van een frikandelbroodje. Ja, je leest het goed, een volwaardig frikandelbroodje prijkt trots op de achterkant van dit kledingstuk. 

Prijs

Voor de fervente fans van frikandelbroodjes is er nu geweldig nieuws om je vingers bij af te likken: dit revolutionaire shirt is daadwerkelijk te koop. En waar anders dan bij de gerenommeerde firma “Pep Schep” kun je dit culinaire meesterwerk aanschaffen? Het shirt is speciaal ontworpen om te schitteren tijdens festivals en raves, waar de grenzen tussen mode en voedselverering vervagen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je één van deze meesterwerken voor het schamele bedrag van slechts 34.95 euro. Een regelrechte prijsknaller, als je het aan ons vraagt!

t-shirt frikandelbroodjes

Voor festivals

Natuurlijk bereikt de ware glorie van dit shirt pas zijn hoogtepunt wanneer je het draagt naar een festival met een internationaal publiek. Stel je de situatie voor: je loopt rond met een gigantisch frikandelbroodje op je rug, te midden van mensen van over de hele wereld die vol verbazing en verwarring naar je kijken. De meesten van hen zullen geen idee hebben wat voor wonderbaarlijk object je draagt. Het frikandelbroodje is namelijk een van die onnavolgbare Nederlandse creaties die zo uniek zijn dat ze je mondhoeken van puur genot doen krullen, maar tegelijkertijd je buitenlandse vrienden in totale verbijstering achterlaten.

Herinneringen

Laten we eerlijk zijn, je kunt eigenlijk niet beweren dat je een volledige schoolervaring hebt gehad als je niet minstens één keer in je jeugd een frikandelbroodje naar binnen hebt gewerkt tijdens de pauze. Het is een culinaire rite de passage die elk zichzelf respecterend individu moet ondergaan. Het liefst met een blikje energiedrank erbij, natuurlijk, want wie heeft er nu ooit gehoord van een frikandelbroodje zonder een bijbehorend shot energie? Dus daar heb je het, dames en heren, het frikandelbroodjeshirt – een staaltje mode dat niet alleen je liefde voor deze hartverwarmende snack belichaamt, maar ook garant staat voor een glimlach op de gezichten van degenen die het geluk hebben je te ontmoeten. Ga voor de ultieme frikandelfan-uitstraling en laat de wereld zien dat je niet bang bent om je passie voor de smakelijkste der Nederlandse lekkernijen in volle glorie te tonen!

t-shirt frikandelbroodjes
t-shirt frikandelbroodjes

Check ook: Vaders slachtoffer van “same shirt prank” tijdens diploma uitreiking kinderen

Bron: vkmag.com

Beeld: pep-schep.nl

You May Also Like