Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Penthouse met hoogst gelegen privé zwembad van Nederland nu te koop op Funda

Penthouse met Hoogst Gelegen Privé Zwembad van Nederland nu te koop op Funda
Beeld: Funda

Beleef ongeëvenaarde luxe en exclusiviteit in Rotterdam’s kroonjuweel. Ontdek het summum van luxe wonen in Rotterdam: een adembenemend penthouse met het hoogst gelegen privé zwembad van Nederland in de iconische Montevideo-toren, nu beschikbaar op Funda

Hoogst Gelegen Privé Zwembad van Nederland

Dit uitzonderlijke penthouse, gelegen in het hart van wat bekend staat als ‘Manhattan aan de Maas’, vertegenwoordigt een zeldzame combinatie van stijl, ruimte en exclusiviteit. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 442 m², verspreid over drie verdiepingen (41e, 42e en 43e), biedt dit penthouse niet alleen een weergaloos panoramisch uitzicht over Rotterdam en de Maas, maar ook unieke luxe kenmerken. De kroon op dit majestueuze verblijf is het hoogst gelegen privé zwembad in Nederland, compleet met een jacuzzi en twee uitgestrekte buitenterrassen.

Hoogst Gelegen Privé Zwembad
Beeld: Funda

Unieke Kenmerken en Luxe Faciliteiten

Het penthouse straalt een ongeëvenaarde allure uit, met een state-of-the-art Italiaanse Boffi keuken, royale woonruimtes met betonnen gietvloeren en hoge raampartijen, en stijlvolle slaapkamers. De houten parketvloeren op de 42e verdieping dragen bij aan de warme, uitnodigende sfeer. De slaapkamers zijn een toonbeeld van luxe, met halfopen Boffi-design badkamers, vrijstaande baden en elegante wastafelzuilen. Het penthouse is ook uitgerust met moderne voorzieningen zoals vloerverwarming, airconditioning en een geavanceerd lichtplan. Gelegen nabij Hotel New York, omringd door toprestaurants zoals Putaine, Ono en HMB, ligt dit penthouse in een gebied van internationale allure. De dynamische omgeving biedt gemakkelijke toegang tot het bruisende centrum van Rotterdam, met culturele attracties en levendige uitgaansgelegenheden op slechts een steenworp afstand.

Hoogst Gelegen Privé Zwembad woonkamer
Beeld: Funda

Prijs

Met drie eigen parkeerplaatsen in een beveiligde garage en “hotelkamers” voor gasten van bewoners, biedt dit penthouse een ongekend niveau van privacy en comfort. Het gebouw, een creatie van Mecanoo Architecten, beschikt ook over gemeenschappelijke wellnessfaciliteiten, waaronder een zwembad, sauna en fitnessruimte. Dit penthouse is meer dan een huis; het is een statement van luxe en exclusiviteit. Met zijn unieke kenmerken, waaronder het hoogst gelegen privé zwembad in Nederland, is dit een zeldzame kans voor de meest veeleisende kopers. De vraagprijs bedraagt €5.495.000,-, een passende weerspiegeling van de uitzonderlijke waarde die dit pand biedt. Voor meer informatie en om deze ongeëvenaarde woonervaring zelf te ervaren, bezoek de Funda-lijst van dit penthouse. Mis deze unieke kans niet om te wonen op een van de meest prestigieuze adressen van Nederland.

Hoogst Gelegen Privé Zwembad eettafel
Beeld: Funda
Hoogst Gelegen Privé Zwembad foto
Beeld: Funda
buiten
Beeld: Funda
gebrouw
Beeld: Funda

Check ook: Dit gigantisch huis op Funda is te koop voor een prikkie

You May Also Like