Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Partyraiser bewijst dat ‘Europapa’ van Joost Klein best nog een stukje harder kan

partyraiser europapa
Beeld: Instagram Partyraiser

Vorige week donderdag werd eindelijk het nummer ‘Europapa’ onthuld, waarmee Joost Klein Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Het nummer lijkt de juiste toon te raken, want sindsdien wordt je er overal mee om de oren geslagen en duiken er allerlei remixes op. Ook hardcore-dj Partyraiser doet een duit in het zakje en laat zien dat het allemaal nog best een stukje harder kan.

Gebroken met traditie

Europapa wordt omschreven als een mix van gabberpop, nederpop en eurodance, waarmee omroep AVROTROS, die jaarlijks de inzending kiest, bewust breekt met de Nederlandse traditie om voor een ingetogen ballade te gaan. en een ingetogen ballade is het allerminst. Niemand minder dan hardcore-godfather DJ Paul Elstak is dan ook verantwoordelijk voor de happy hardcore-beat die in de track te horen is.

partyraiser europapa
Beeld: Instagram Partyraiser

Stuiter-versie

Niet zo gek dus dat Europapa voer is voor andere dj’s, die het aanstekelijke nummer gebruiken om te remixen. Zo verscheen er al een hardstyle-versie van Jespex. Deze was toch nog een beetje te soft voor Partyraiser vs Rob the Rocket en Principle, die tijdens het feestje ‘Reverse’ in Antwerpen nog met een net even iets hardere stuiter-versie op de proppen kwamen. Veel harder dan dit wordt het niet…

Check hier de stuiter-versie van Europapa van Partyraiser:

Check ook:

You May Also Like