Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Papegaai ooggetuige in moordzaak op zijn eigenaar

papi

De onopgeloste moord op een man uit Michigan, krijgt een bizarre wending nadat er een nieuwe getuige opduikt. Martin Duram werd in mei 2015 samen met zijn vrouw Glenna neergeschoten in zijn huis in Sand Lake. Glenna werd in haar hoofd geraakt, maar overleefde de schietpartij op miraculeuze wijze. Martin zelf kwam om het leven. In eerste instantie ging de politie uit van een moord, poging tot moord op Martin en Glenna. Totdat de papegaai van het stel zich ermee ging bemoeien. Hij bleek de enige getuige te zijn geweest bij de moord en te beschikken over cruciale informatie.

Kort nadat Martin was vermoord begon zijn papegaai Bud de discussie te herhalen die zou hebben plaats gevonden kort voordat hij werd vermoord. De familie van Martin kon zich in eerste instantie niet voorstellen dat hij zomaar was vermoord en waren ervan overtuigd dat Glenna achter de moord zat. Ze zou eerst Martin hebben vermoord en daarna hebben geprobeerd om zichzelf van het leven te beroven. Niemand weet precies wat er gebeurd is tijdens die nacht, behalve de papegaai. Sinds de moord een jaar geleden herhaalt Bud iedere dag een hevige discussie tussen Glenna en Martin. Hierna roept hij een aantal keer ‘Do not fucking shoot, do not fucking shoot.’

Glenna had meer dan 65.000 euro aan gokschulden en ook was er een zelfmoordbrief van haar gevonden aan haar kind gericht, waarin stond: “Het spijt me dat ik er afgelopen twaalf jaar niet voor je ben geweest, jij bent het beste wat mij is overkomen in mijn leven. Ik hou van je en ik hoop dat je me kunt vergeven. Liefs je moeder.” Ondanks deze informatie ging de politie er toch vanuit dat de twee zouden zijn aangevallen door iemand anders. De papegaai zou wel de sleutel kunnen zijn tot het oplossen van deze misdaad, maar de politie mag de papegaai niet als officiële getuige gebruiken. Wel zijn ze na het zien van de beelden een nieuw onderzoek gestart naar de mogelijke dader van de moord op Martin. Inmiddels is Glenna hersteld van haar verwondingen en wordt ze gezien als potentiële verdachte op de moord van haar man. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like