Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Oud echtpaar speelt iedere dag potje Mario Kart om wie de thee moet zetten

mario kart, nintendo 64, oud echtpaar

Een van de grootste uitdagingen in een relatie is toch wel om de sleur buiten de deur te houden. Een ouder echtpaar heeft misschien hét recept gevonden om het na al die jaren spannend te houden. Met dank aan een Nintendo 64 met de legendarische game Mario Kart. De twee spelen namelijk al zo’n 20 jaar iedere een potje, waarbij de verliezer die dag de thee moet zetten. Hoe briljant is dat?!

Kerstcadeau

Het verhaal is afkomstig van een Reddit-gebruiker genaamd ‘bork1138‘, die vertelt dat zijn ouders de Nintendo in 1999 voor hem kochten als kerstcadeau. Toen hijzelf uit huis ging en de Nintendo in zijn ouderlijk huis achterbleef, zijn zijn ouders degenen die de console zijn blijven gebruiken. Daarbij spelen ze meestal een potje in Race Mode en een ‘best of three’ in Battle Mode, om te bepalen wie de thee moet zetten.

Goed aan elkaar gewaagd

De vader van de Reddit-gebruiker speelt daarbij altijd met het karakter Toad, terwijl zijn moeder altijd kiest voor Yoshi in de races en Wario in de battles.Volgens bork1138 zijn ze erg goed aan elkaar gewaagd. “Ze kennen allebei alle trucs. Een paar jaar geleden hebben ze daarom afgesproken dat ze geen gebruik meer zullen maken van shortcuts en cheats.”

Dat zijn nog eens relationship-goals!

Dit is het echtpaar dat iedere dag Mario Kart 64 speelt:

mario kart, nintendo 64, oud echtpaar

 

Bron en beeld: BoredPanda

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like