Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Oud-bokser wint gevecht van beer

bear2

Bij de meeste mensen die oog in oog komen te staan met een boze beer van bijna 140 kg zal de moed zich in de schoenen doen zakken. Maar niet bij de 61-jarige voormalig bokser Rick Nelson. Toen hij een stuk aan het wandelen was met zijn hond in het Canadese Sudbury, werd hij plotseling aangevallen door een zwarte beer die haar welpje wilde beschermen. De oud-bokser zag geen andere uitweg dan de beer een paar rake klappen te geven en won daarmee het gevecht.

Toen Rick tijdens zijn wandeling even wilde uitrusten op een boomstam zag hij opeens het kopje van een berenjong omhoog komen. Het welpje schrok zich een ongeluk waarna het hard begon te piepen. Rick wist gelijk dat het foute boel was en bereidde zich voor op het ergste. Toen hij verderop de bosjes hoorde kraken, wist hij dat moeder beer met volle snelheid boos op hem af kwam stormen. Rick had niks behalve zijn blote handen om mee te kunnen vechten, dus ging hij ervoor.

De beer haalde als eerste uit waardoor hij gewond raakte aan zijn schouder. Hierna probeerde Rick de beer een paar stoten te geven en raakte hem op zijn tanden, hierdoor verwondde hij zijn hand. Het dier reageerde meteen en met haar nagels haalde ze de borst en het gezicht van Rick open. De oud-bokser wist dat hij moest toeslaan, anders zou de aanval van de beer hem fataal worden. Hij haalde uit met een opstoot en raakte de beer volop zijn snuit. De beer gaf een schreeuw en maakte zichzelf uit de voeten, gevold door het jong. Ondanks zijn overwinning, was Rick ontzettend geschrokken van de aanval en blij dat hij het heeft overleefd.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like