Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast drijft Whatsapp-oplichter tot wanhoop door hem urenlang aan het lijntje te houden

Oplichters zijn er in alle soorten en maten, en het is belangrijk om alert te blijven om niet het slachtoffer te worden van hun bedrog. Maar soms kunnen we ook plezier beleven aan het bespelen van deze oplichters en ze zo lang mogelijk aan het lijntje houden. We delen een fascinerend voorbeeld van hoe een persoon een oplichter op meesterlijke wijze voor de gek hield en hem urenlang bezighield. Dit verhaal dient niet alleen als vermaak, maar ook als een herinnering aan het belang van waakzaamheid en het beschermen van onszelf tegen fraudeurs.

Berichtje van zijn zoon

Het begon allemaal met een onschuldig app-bericht van een zoon die beweerde dat hij hulp nodig had om zijn enorme fortuin veilig te stellen. In plaats van het berichtje onmiddellijk te negeren, besloot onze held om de oplichter te bespelen en hem zo lang mogelijk aan het lijntje te houden.

Doen alsof

De eerste stap was om interesse te tonen en te doen alsof hij bereid was te helpen. Hij stuurde een bericht terug waarin hij zijn oprechte interesse toonde en vroeg om meer informatie over de situatie. De oplichter, die dacht dat hij een potentiële prooi had gevonden, reageerde enthousiast en stuurde een gedetailleerde uitleg van het zogenaamde fortuin. Hihi

Oplichter aan het lijntje gehouden

Onze slimme protagonist speelde het spel mee en stelde vervolgens een reeks vragen om de oplichter aan het werk te houden. Wat begon als een simpele berichtje groeide uit tot een langdurige correspondentie. Onze held genoot van het spel en vond steeds inventievere manieren om de oplichter aan het lijntje te houden. Uiteindelijk gaf de oplichter gefrustreerd op. Check hieronder hoe het allemaal verliep:

whatsapp oplichter
whatsapp oplichter
whatsapp oplichter
whatsapp oplichter

Check ook: MAN MAAKT WHATSAPP-OPLICHTER DOODSBANG MET DRIE SIMPELE BERICHTJES

Bron & beeld: Kakhiel

You May Also Like