Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ook Monique Westenbeg lijkt niet vies van een beetje botox

botox monique westenberg

Monique Westenberg kennen we natuurlijk als de ex (vriendin of nog wel ex? God only knows) van André Hazes. Het schijnt dat de twee weer bij elkaar zijn sinds André en Sarah van Soelen uit elkaar zijn, maar dat kan ook weer heel erg snel veranderen. Dat hebben we wel gemerkt. Wat ook weleens verandert is Monique’s gezicht. Ze is namelijk niet zo vies van een spuitje hier en daar.

Bezoekje aan de botox-arts

Verschillende nieuwsbronnen weten het zeker: Monique is niet meer naturel, maar heeft een bezoekje gebracht aan een cosmetische kliniek. Daar zou ze haar gezicht hebben opgespoten. Die geruchten zijn ontstaan omdat Monique een video op social media plaatste waarin ze een zelfbruiningsspray promoot. Daar vielen heel wat volgers op dat haar gezicht er strakker uitziet en haar lippen voller zijn.

Sarah copycat?

Al met al is het niet erg om gebruik te maken van botox, als ze het maar niet doet omdat Andrés ex Sarah dat ook regelmatig deed. Dus Monique, als je dit leest: je bent goed zoals je bent! Mocht je het niet doen omdat Sarah het ook doet; dan you do you! 

Oordeel zelf in de video hieronder, heeft Monique botox gebruikt?

[video:https://youtu.be/FfOJPPs6uGk]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like