Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Florin (30) en Philip (81): onwaarschijnlijke liefde leidt tot huwelijk en een verrassend snelle erfenis

Florin (30) en Philip (81): onwaarschijnlijke liefde leidt tot huwelijk en een verrassend snelle erfenis
Beeld: YouTube KMTV Made for Kent

In een opmerkelijk liefdesverhaal heeft de 30-jarige Roemeense Florin Marin het hart veroverd van de 81-jarige Philip. Wat dit verhaal nog opmerkelijker maakt, is het feit dat Florin slechts drie jaar hoefde te wachten voordat hij zijn erfenis ontving na het huwelijk. Deze ongebruikelijke wending in het leven van Florin bracht niet alleen financiële veranderingen met zich mee, maar ook nieuwe liefdesavonturen, aangezien hij al verloofd is met een nieuwe partner. Dit verhaal werpt een fascinerend licht op de complexiteit van liefde en erfenissen, ongeacht leeftijd of omstandigheden.

Onwaarschijnlijke liefde leidt tot huwelijk en een verrassend snelle erfenis

Florin begon op 24-jarige leeftijd een relatie met de toen 78-jarige priester Philip Clements in 2017. De twee waren 3 jaar getrouwd en de ongebruikelijke verbintenis eindigde toen Philip op 81-jarige leeftijd overleed. Het huwelijk bleek voor Florin echter financieel gunstig te zijn, aangezien hij een aanzienlijke erfenis ontving en niet langer hoefde te werken.

Volgens Florin ontvangt hij maandelijks 2.000 euro en heeft hij ook een aanzienlijk bedrag van ongeveer 170.000 euro ontvangen, evenals een woning ter waarde van 120.000 euro. De priester, die vijftig jaar in het priesterschap had doorgebracht voordat hij met pensioen ging en uit de kast kwam, verkocht zijn huis en emigreerde naar Boekarest, de hoofdstad van Roemenië. Daar kocht hij een woning en zette deze meteen op naam van Florin.

Helaas verslechterde de gezondheid van Philip kort nadat hij naar Roemenië was verhuisd en overleed hij uiteindelijk in een verzorgingshuis. Opmerkelijk genoeg duurde het verdriet van Florin slechts 48 uur, aangezien Philip had gewild dat hij gelukkig zou zijn na zijn overlijden. Dit heeft Florin geholpen bij het verwerkingsproces na het verlies van zijn echtgenoot.

Opnieuw verloofd

In het geval van Florin en Philip heeft de liefde tussen de 30-jarige Florin en de 81-jarige Philip voor de nodige opschudding gezorgd. Terwijl ze dolgelukkig waren met hun ongewone liefdesverhaal, bleef de familie van Philip echter niet achter. Ze beschuldigden Florin ervan een golddigger te zijn, en toen Philip overleed en zijn erfenis volledig aan Florin werd nagelaten, laaide de woede op. Philip had geen kinderen en zijn familie voelde zich beroofd. Zijn broer Anthony was razend en zocht de media op om zijn frustratie te uiten. Ondertussen heeft Florin niet stilgezeten en heeft hij nieuwe liefdesrelaties gevonden, waaronder een verloving. Zijn liefde voor luxe en zijn eis om verwend te worden maken hem tot een opmerkelijke persoon in dit intrigerende verhaal.

Check ook: SUPERMODEL ELINA (33) EN ARGENTIJNSE MILJARDAIR (77) STAPPEN IN HET HUWELIJKSBOOTJE

You May Also Like