Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Onopvallend’ een flesje drank stelen doe je zo…

drank stelen

In onze maatschappij zijn er regels en normen die we met z’n allen respecteren en volgen. Toch zijn er momenten waarop sommigen van ons verleid worden tot kleine overtredingen, zoals het stelen van een flesje drank. Voor sommigen lijkt dit een onschuldige daad, bijna onopvallend. Maar is het echt zo simpel? Laten we eens dieper ingaan op dit gedrag en de mogelijke gevolgen ervan …

Een sterke drank

Soms verlangen mensen naar een slok sterke drank, maar hun bankrekening herinnert hen er pijnlijk aan dat ze financieel krap zitten. Wat doe je dan? Er zijn goedkope opties beschikbaar bij de minder gerenommeerde supermarkten, maar voor sommigen is dat gewoon niet genoeg. Ze willen pure, onverdunde alcohol en geen goedkope imitaties. Dus, wat blijft er over? Stelen lijkt dan de enige optie.

Goed verbergen

Een kerel besloot het erop te wagen. Hij koos de grootste fles uit het schap en deed zijn best om deze ‘goed te verbergen’. De fles verdween gewoon in zijn broek. Want wie zou denken dat iemand voor de grootste fles van het land in de rij had gestaan? Hoewel deze actie zeker amusant is, herinnert het ons eraan dat de eigenaar van de slijterij ook hard heeft gewerkt voor zijn zaak. De vraag blijft echter: zal hij uiteindelijk toch nog betalen voor zijn keuze?

Check ook: WTF: MAN BEZORGT SHOARMA NA HET STELEN VAN EEN BEZORGSCOOTER

Bron & beeld: dailybuzz

You May Also Like