Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek wijst uit dat scheten laten bij je vriendin goed is voor je relatie

fart

Wanneer je net een vriendin hebt, dan wil je natuurlijk niet in haar bijzijn een vieze stink scheet laten. Maar onderzoek van Mic.com wijst uit dat scheten laten bij je vriendin juist goed is voor je relatie. Oftewel laat die vieze stink scheetjes maar gaan! 

De meeste mannen (29%) bleken na onderzoek toe te geven dat ze hun eerstse scheet pas na twee tot zes maanden lieten. 25,2 procent doet het pas na zes tot twaalf maanden. Grappig genoeg gaf 22,4 procent eerlijk toe dat ze het al na enkele weken al een scheet lieten. Daarnaast gaf 24,3 procent ook toe dat ze nog nooit een scheet hebben gelaten in het bijzijn van hun vriendin. Iets dat wij onwaarschijnlijkheid vinden. 

Nu denk je, maar waarom is dit goed voor mijn relatie? Onderzoek van de universiteit van Exeter wijst uit dat het stofje waterstofsulfide (hetgeen wat ervoor zorgt dat een scheet ontzettend kan stinken) allerlei positieve effecten heeft op de gezondheid. Daarnaast is het laten van een scheet een teken van dat jij je op het gemak voelt. Oftewel gewoon lekker scheetjes blijven laten! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like