Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek wijst hoe meer knoflook een man eet hoe aantrekkelijker hij is.

Knoflook

Broodje Shoarma met extra veel knoflooksaus? Of een broodje döner kebab met lekker veel witte knoflooksaus? Hoe meer hoe beter, of nouja bij mannen dan. Want onderzoek heeft aangetoond dat hoe meer knoflook je eet, hoe aantrekkelijker een man wordt voor de vrouwen. 

De universiteit van Praag deed onderzoek naar knoflook en ging alsvolgt te werkt: de een groep mannen kreeg een broodje met kaas en zes tenen knoflook, terwijl de andere helft een broodje kaas zonder knoflook kreeg. De lichaamsgeuren werden opgevangen door wattenschijfjes en deze werden vervolgens onder de neus van vrouwen geschoven. En wat blijkt, de vrouwen vonden de wattenschijfjes van de mannen die knoflook hadden gegeten aantrekkelijker, aangenamer en mannelijk. 

Onderzoekers denken dat het komt door de anti-oxiderende eigenschappen van knoflook, waardoor de mannelijke lichaamsgeur zou worden verbetert. Dus wanneer je volgende keer op pad gaat en vrouwen gaat versieren drink even een hele fles knoflooksaus leeg dan zullen de vrouwen vast in de rij staan! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like