Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Olav Mol haalt keihard uit naar NENT na ontslag als F1-commentator

olav mol

Gisteren hoorden we dat Olav Mol vanaf volgend jaar niet meer zijn rol als Formule 1-presentator kan voortzetten. Een donderslag bij heldere hemel, want hij is immers een bekend gezicht (of stem) bij de sport. Niet gek dus dat dit verkeerd valt bij mensen én bij Olav Mol zelf. Hij likete onlangs een tweet met een flinke sneer naar NENT, het moederbedrijf van Viaplay waar vanaf volgend jaar de Formule 1-races te zien zijn.

Olav Mol en Jack Plooij vertrekken

We konden al sinds 1991 Olav Mol horen als presentator bij de Formule 1 en in vanaf 1998 kwam daar Jack Plooij bij. Nu worden de twee weg gebonjourt en nemen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het stokje over. Dat de twee weg moeten komt doordat de F1-uitzendrechten van Ziggo Sport verhuizen naar Viaplay. Dat betekent dat kijkers vanaf 2022 dus alleen Formule 1 kunnen kijken via de betaalde kanalen van Viaplay. 

Sneer 

Olav Mol is natuurlijk niet blij en dat snappen we al helemaal omdat Olav dit nieuws via de media moest horen: ‘Dit nieuws komt ook voor mij als een donderslag bij heldere hemel, want ik heb het ook uit de media moeten vernemen.’ Dat is natuurlijk niet zo netjes. Olav is in ieder geval niet bang om zijn mening los te laten, want onlangs likete hij een tweet met een sneer naar NENT. In de tweet staat het volgende: ‘Nou, NENT kan de pleuris krijgen met hun Viaplay!!’

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply