Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Oh, wat een jaar!’-kijkers geschokt door nieuw gezicht Patty Brard: ‘Zus van Marijke Helwegen!’

gezicht patty brard

Het is geen groot geheim dat Patty Brard niet vies is van een cosmetisch ingreepje of twee, op z’n tijd. Onlangs heeft Patty weer een behandeling laten uitvoeren. Zondagavond was Patty te zien in het programma ‘Oh, wat een jaar!’ op RTL4, waarin goed te zien was dat die laatste behandeling misschien niet helemaal volgens plan verlopen is.

Mesotherapie

Patty liet onlangs een mesotherapie uitvoeren, waarbij er vitamines en collageen met kleine prikjes worden toegediend. Volgens Patty Brard is deze therpapie bedoeld om haargroei te stimuleren. Ze had echter een heftige reactie, waardoor het wel leek alsof ze was aangevallen door een zwerm bijen. Toch besloot ze aan te schuiven bij ‘Oh, wat een jaar!’, waarbij de visagisten nog een poging hadden gedaan om de boel wat te camoufleren.

Zus van Marijke Helwegen

Dat camoufleren was niet helemaal gelukt, zo blijt wel uit de vele reacties van kijkers van het programma op Twitter (X). Zo schrijft ene Stippi Langskous: “Ik zapp even voorbij….maar wat heeft patty in haar gezicht laten planten?! Waarom doe je dit jezelf aan, vrouw? Het maakt je niet mooier”, en ene Eagon Kortenschijl: “Omg…..wat is hier misgegaan…dit is toch verschrikkelijk…”, en Peter Gerbes grapt: “Ik wist niet dat Marijke Helwegen een zus had!”

Check de reacties op het gezicht van Patty Brard op Twitter hier:

Bron: RTL4

Beeld: Twitter (X)

You May Also Like