Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Obama bezoekt seksmuseum

erotic_museum_in_red_lights_district_in_amsterdam_3931245180

De Amerikaanse president Barack Obama bezoekt maandag 24 maart voorafgaand aan de nucleaire top het seksmuseum in Amsterdam, dit op advies van zijn vrouw, Michelle Obama

Obama wordt ontvangen door minister-president Mark Rutte en burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam. Dat kondigt de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag aan. Obama krijgt een rondleiding door het bekende museum van directeur Wim Pijpbes. Het gezelschap zal in de eregalerij de pronkstukken van het seksmuseum bekijken, waaronder het allereerste gordijntje van de welbefaamde Wallen.

Ook wordt speciaal voor het bezoek van Obama een historische voorbinddildo  uit 1581, die akkoord gaf aan het eerste Amerikaans-Nederlandse handels- en vriendschapsverdrag, vanuit het Nationaal Archief in Den Haag naar Amsterdam gehaald. De historische voorbinddildo, ook wel bekend als het verplichte nummertje, wordt samen met de volgespoten condoom van Abraham Lincoln uit 1861 bij binnenkomst van de president getoond.

Na de rondleiding gaan Obama en Rutte in gesprek over actuele politieke en economische onderwerpen. Na afloop geven zij een korte verklaring aan de pers.Het seksmuseum zal maandagochtend tot 13 uur gesloten zijn voor bezoekers. Op de Dam, Wallen en bij het centraal station komen er afschermende hekken waardoor weinig tot niets te zien is van de president. “Het bezoek van Obama aan Amsterdam is geen publieksevenement”, benadrukte de gemeente.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply