Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nieuwe vriendin Gio Latooy koopt gloednieuwe Mercedes: ‘Het Gio effect’

nieuwe vriendin gio latooy
Beeld: Instagram Gio Latooy

Influencerland was onlangs in rep en roer vanwege de break up van het bekende influencer-koppel Gio Latooy en Jade Anna van Vliet. Gio bleek echter niet al te lang last gehad te hebben van liefdesverdriet, want slechts een paar weekjes later presenteerde hij alweer zijn nieuwe vriendin, influence-collega Lynn Hermanussen. En toevalligerwijs kocht Lynn afgelopen weekend ineens een splinternieuwe Mercedes.

Moddergooien

Gio en Jade Anna gingen, zoals dat altijd met bekende mensen gaat, ‘als vrienden’ uit elkaar. Vervolgens kon het moddergooien beginnen, ook zoals dat bij bekende mensen ook steevast gebeurt. Volgens de juicekanalen zou Gio vreemdgaan bij de vleet. Gio beweerde echter dat de reden van de breuk was dat Jade Anna een eigen huisje had en niet met hem wilde ‘settlen’. Gio’s nieuwe vriendin Lynn lijkt echter een stuk minder terughoudend in haar settledrang te zijn en is nu al niet meer uit Gio’s video’s weg te denken.

‘Het Gio effect’

Toevallig of niet, maar de 21-jarige Lynn kocht onlangs een gloednieuwe Mercedes ter waarde van zo’n 50.000 euro, zo konden we zien in een post op haar Instagrampagina. “‘Trots momentje na al die tijd hard werken. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald”, zo schrijft ze bij de foto’s. Uiteraard vragen sommige mensen zich gelijk af of Gio de peperdure auto heeft betaald. Zo grapt iemand over ‘het Gio effect’. Ook website Roddelpraat doet een duit in het zakje met een artikel met de kop: “‘Nieuwe vriendin van Gio koopt auto: ‘Van zijn geld.’” De meesten feliciteren Lynn echter met haar nieuwe aanwinst. Zo veel, dat het er sterk op lijkt dat Lynn een flinke schoonmaak in de comments heeft gehouden. Of zoals één iemand het omschrijft: “Verdacht veel positieve reacties…”

Check de gloednieuwe Mercedes van de nieuwe vriendin van Gio Latooy hier:

Check ook:

Bron: Roddelpraat, Instagram

You May Also Like