Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Nieuwe Netflix-film krijgt zeldzame 0% (!) rating op Rotten Tomatoes

Nieuwe Netflix-film krijgt zeldzame 0%(!) rating op Rotten Tomatoes
Beeld: Screenshot YouTube Netflix

Een erotisch Netflix-vervolg heeft een serieus indrukwekkende score van nul procent gekregen op Rotten Tomatoes. Het gaat hierbij om de film 365 Days: This Day die een vervolg is op de film 365 Days uit 2020. De film 365 Days uit 2020 was een heel groot succes, maar helaas is het vervolg niet wat het wezen moet.

365 Days

De film gaat over de verwrongen relatie tussen maffia-misdaad baas Massimo [Michele Morrone] en Laura, een vrouw die hij ontvoert [Anna-Maria Sieklucka]. Massimo belooft Laura te laten gaan als ze niet binnen een jaar verliefd op hem wordt. Maar zoals te verwachten valt Laura voor Massimo, en haar fantasie om er met hem vandoor te gaan wordt verbrijzeld wanneer een rivaliserende maffiafamilie Laura dood wilt.

Het vervolg

De beschrijving voor het nieuwe vervolg luidt: “Laura en Massimo zijn terug en sterker dan ooit. Massimo’s familiebanden en een mysterieuze man die op Laura’s hart biedt, bemoeilijken het leven van de geliefden echter.” Op Twitter waren fans niet zo onder de indruk van de films. “Ik kan niet stoppen met lachen, het lijkt meer op een lange muziekvideo dan op een film”, schreef iemand. Een andere tweet op het sociale-mediaplatform luidde: “Het zijn 90 procent seksscènes en 10 procent plot, maar ik ben ook in de war over de plot zoals whutt.”

Bekijk hieronder de trailer van 365 Days:

Bron: Indy100

Beeld: YouTube Netflix

You May Also Like