Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Wait what?! Er is een gloednieuwe Lord of the Rings-film in de maak!

nieuwe Lord of the Rings film in de maak
Beeld: Twitter DiscussingFilm

Stel je voor: na meer dan een decennium afwezigheid keert de magie van Middle-Earth terug naar het grote scherm! Het nieuwe deel van de spectaculaire film wordt het gesprek van de dag onder fantasyfans. Deze aankondiging, met de iconische figuren Gandalf en Gollum, voelt als het weerzien met oude vrienden. Maar wat kunnen we deze keer van de reis door Middle-Earth verwachten? 

Wat weten we van de film 

Peter Jackson, de geestelijke vader van de originele trilogie, is terug als producent. Het project is momenteel bekend onder de voorlopige titel: The Hunt for Gollum. Andy Serkis, na twintig jaar nog steeds onze Gollum, neemt niet alleen de rol op zich, maar zit ook in de regisseursstoel! Fans, houd je hart vast, want dit avontuur belooft veel goeds. Gollum, voorheen een simpele hobbit genaamd Sméagol, vindt zichzelf opnieuw in een verhaal dat draait om zijn lot na het verliezen van de ring. Zijn transformatie en de daaropvolgende jacht vormen de ruggengraat van deze film. De vraag is: wat kunnen wij verwachten van deze diepere kijk in zijn getormenteerde ziel?

Gloednieuwe Lord of the Rings film in de maak!
Beeld: Twitter DiscussingFilm

De terugkeer van oude bekenden

Met geruchten dat Ian McKellen opnieuw de mantel van Gandalf zou oppakken, bruist het internet van speculatie. Zijn toverstaf ligt al klaar, maar is hij dat ook? En wat betreft Aragorn, gespeeld door Viggo Mortensen, blijft het gissen. De mogelijkheid van hun terugkeer houdt fans op het puntje van hun stoel. Een treurig nieuwtje in de marge: Bernard Hill, beter bekend als koning Theoden, is recent overleden. Deze gebeurtenis bracht de cast samen in rouw en herinnering aan een groot acteur die veel heeft betekend voor de serie.

Een mix van oude helden en nieuwe verhalen

Met een mix van oude helden en nieuwe verhalen belooft de film een epische terugkeer naar de bioscopen. Zal Middle-Earth weer net zo betoverend zijn als we ons herinneren? We zullen moeten afwachten, maar één ding is zeker: de reis naar de filmzaal zal voor velen voelen als een thuiskomst. Klaar voor nog één avontuur, oude vrienden? Pak je elvenmantel en trek je wandelschoenen aan, want dit belooft een onvergetelijke tocht te worden door bekende landschappen met een frisse twist!

Klaar voor de nieuwe Lord of the Rings film?

Check ook: