Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nieuwe Heineken-commercial verklaart het wonderlijke Noorderlicht!

screen_shot_2015-12-04_at_15

Dat Nederland het goed doet in alle top tien lijstjes in de wereld is wel bekend. We zijn dan ook de beste in schaatsen, handelen, scholing en meer. Dit komt natuurlijk omdat de Nederlanders een visionair volk zijn, we de mogelijkheden hebben en omdat we gewoon ver uit de beste zijn. Je kan het misschien wel ontkennen, maar de feiten liegen er niet om. Zeg nou zelf: overal op de wereld weten ze wie we zijn. Zelfs in de meest verre uithoeken van de wereld zeggen ze “kijken, kijken niet kopen”, Arjen Robben en kunnen ze ons beruchte Heineken biertje!

De Nederlanders hebben zelfs hun vinger in de pap als het gaat over eeuwenoude natuurspektakels waar we niet eens weet van hebben. Kortom, we kunnen er ook gewoon niets aan doen dat ons aardappelvolk zijn poten in de aarde heeft als het gaat om wereldranglijstjes!

Het is dus logisch dat we ook met weer eens met de één van de beste reclames van deze tijd aankomen, waarin we ons erg bescheiden opstellen naar onze meest Noordelijke buren (en de rest van de wereld). Heineken zet ons met deze grandioze reclame weer eens ijzersterk op de kaart.

Andere landen zien dan ook groen van de jaloezie! Aanschouw de beste bier reclame van deze gehele aardkloot met dank aan Heineken!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply