Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nieuwe details over mishandeling door zoon Glennis Grace: “Blijkt om zijn ex-vriendin te gaan”

Nieuwe details over mishandeling door zoon Glennis Grace: "Blijkt om zijn ex-vriendin te gaan"
Beeld: Instagram LifeOfYvonne

Anthony, de zoon van Glennis Grace, heeft weer eens negatief het nieuws weten te halen. Volgens Yvonne Coldeweijer zou de 17-jarige Anthony een meisje hebben mishandeld, tijdens een vakantie op Curaçao. Nu komt Yvonne met meer details over het incident. Het zou namelijk om zijn ex-vriendin gaan.

Zoon Glennis Grace en vriendin uit elkaar

Yvonne Coldeweijer doet op Instagram uit de doeken wat er precies gebeurd zou zijn: “Ze hadden afgesproken om samen naar Cura te gaan, maar daarvoor ging het dus uit. Blijkbaar omdat hij haar al vaker had geslagen. Omdat ze nog wel een ticket had, is ze alsnog alleen gegaan.”

Anthony stikjaloers

Tegelijkertijd was Anthony natuurlijk ook met zijn familie op Curaçao en die probeerde zijn ex-vriendin daar over te halen om toch wat tijd te spenderen met hem en zijn familie. Daar zou ze echter geen interesse in hebben gehad en haar eigen plan getrokken hebben. Yvonne vervolgt: “Hij werd daar stikjaloers om. De meid is single, dus die deed gewoon haar eigen ding. Toen hij hoorde dat zij met andere boys aan het dansen was, is hij dus geflipt en heeft haar geslagen.”

Agressietraining

Yvonne merkt droogjes op dat de agressietraining, die Anthony door de rechter opgelegd had gekregen na het mishandelingsincident in de Jumbo-supermarkt van twee jaar geleden, niet echt geholpen heeft. “En dan ook nog bij een VROUW. Pareltje”, besluit Yvonne.

Nieuwe details over mishandeling door zoon Glennis Grace: "Blijkt om zijn ex-vriendin te gaan"
Beeld: Instagram LifeOfYvonne

Check ook:

You May Also Like