Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nieuwe beelden opgedoken van betrapt ‘Mile High-koppel’ in EasyJet-vlucht

mile high easyjet

Velen koesteren de zoete droom, maar slechts weinigen hebben de moed om hem waar te maken: lid worden van de Mile High Club. Het is zo’n idee dat opwindend klinkt, maar waarbij sommigen op het allerlaatste moment misschien denken: “Misschien is dit niet het juiste moment om de luchtvaartmaatschappij te laten weten dat ik in dit exclusieve genootschap wil treden.”

Mile High Club-lidmaatschap

Onlangs dook er een video op die viraal ging en die ons liet kennismaken met een avontuurlijk stel op een vlucht van Luton naar Ibiza. Dit paar, dat duidelijk een flinke dosis lef en een tekort aan gêne had, besloot om hun Mile High Club-lidmaatschap aan te vragen en stapte zonder enige schroom het vliegtuigtoilet in. Terwijl ze op hun eigen manier naar de sterren reikten, moeten ze zich vast hebben afgevraagd of ze misschien de eerste leden van de “Mile High Hubba Bubba Club” waren, want die luchtbel moet wel enorm geweest zijn. Natuurlijk hadden ze het vliegtuigpersoneel niet voorbereid op dit onverwachte optreden, en de bemanning besloot dat het tijd was om de passagiers te laten zien wat er in de cockpit gebeurde – nou ja, niet echt in de cockpit, maar je snapt het idee. Dus, daar stonden ze, letterlijk met de billen bloot, terwijl de bemanning hen eens grondig aan de tand voelde (niet echt, dat zou ongepast zijn).

Bravo!

Maar laten we eerlijk zijn, het verdiende een ovatie. Als je de moed hebt om je grenzen op 10.000 meter hoogte te verleggen, verdien je op zijn minst wat klappende handen. En oh, de medepassagiers leken het daarmee eens te zijn! Na het voltooien van hun “vluchtige” escapade, werden ze als echte helden onthaald door de andere reizigers. Waarschijnlijk kregen ze staande ovaties, gefluisterde bewondering en een aantal subtiele knipogen, terwijl ze met een brede grijns op hun gezicht terugkeerden naar hun stoelen. Dus, dames en heren, zonder verdere omhaal, hier zijn de beelden van dit dappere duo dat de luchtvaartgeschiedenis heeft geschreven.

@bolo9874 #easyJet ♬ dźwięk oryginalny – Bolo9874

Check ook: Koppel denkt onterecht dat cruiseschip wel even op ze wacht

Bron: clint.be

Beeld: dailybuzz.nl

You May Also Like