Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nieuwe Albanese nieuwslezeres krikt kijkcijfers van het journaal behoorlijk op.

greta-hoxhasg2

Als je vandaag de dag als televisiestation er nog een beetje tussenuit wil wippen om zo je nieuws aan de man te brengen, moet je wel van hele goede huizen komen. Het liefste met een goed bos hout voor de deur. De Albanese nieuwszender Zjarr wist wel hoe ze de kijkcijfertjes omhoog konden krikken.

Ze lieten afgelopen jaar het journaal presenteren door de half geklede nieuwslezeres Enki Bracaj. De 21-jarige Enki wist het baantje klaar te spelen door zich tijdens haar sollicitatie helemaal te geven en haar tetten in de strijd te gooien. Maar nadat er bekend werd dat ze poseerde voor de Playboy zetten de CEO van Zjarr news ‘Ismet Drishti’ haar weer terug op de hoek van de straat. 

Maar niet getreurd, want onze stoeipoes had nog een boezem vriendin die haar baantje wel zag zitten dus: maak je borst maar nat! Haar naam is Greta Hoxha en ze is een dame met inhoud. Met haar maatje meer presenteert ze vanaf afgelopen week uit volle borst het acht uur journaal. En om het nieuws nog wat puurder over te laten komen doet ze dit lekker gekleed. Dus voor alle conservatieve mensen: laten we er geen doekjes om winden want zoals we allemaal weten je weet wel wat sells!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like