Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicolette Kluijver niet in Playboy maar wél uit de kleren voor ander blad! (foto’s)

nicolette kluijver

Sinds er met Jaimie Vaes en Nicol Kremers voor het eerst in 10 jaar weer BN ‘ers op de cover Playboy verschenen, gonst het van de geruchten wie de volgende bekende dame is die op de omslag van het mannenblad zal prijken. Een van de namen die veelvuldig viel, is die van Nicolette Kluijver. Dit blijkt niet het geval, maar de presentatrice ging wél voor een ander blad uit de kleren.

Geruchten

Nicolette Kluijver hielp de geruchten vorige week zelf de wereld in, met een Instagram-post die veel aandacht trok. De presentatrice poste een foto waarop ze in haar ondergoed een exemplaar van Playboy aan het lezen was. Bij nader onderzoek bleek het te gaan om de editie uit 2010, waarin Nicolette zelf als model op de cover had gestaan.

nicolette kluijver playboy

Pikante fotoshoot

Desalniettemin heeft Nicolette Kluijver geen plannen om voor de tweede keer in Playboy te poseren, zo blijkt. Ze had het tijdschrift gewoon vast voor een pikante fotoshoot voor VROUW.nl. Hoewel deze foto’s zeker niet teleurstellend zullen zijn, gaan ze niet zo ver als je zou verwachten van Playboy. Maar dat is natuurlijk geen probleem, we kunnen altijd nog terugkijken in de editie uit 2010.

Check de pikante shoot voor VROUW met Nicolette Kluijver hier:

Bron: Vrouw

Beeld: Instagram

You May Also Like