Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol onder druk gezet: Peter wil 1,7 miljoen euro binnen drie dagen!

Nicol Kremers schadeclaim

Peter Gillis zet een glimlach op zijn gezicht terwijl hij Nicol Kremers vraagt om bijna 1,7 miljoen euro over te maken! Dit alles vanwege wat minder positieve opmerkingen die in interviews zijn gevallen. Sébas Diekstra, die Kremers bijstaat in haar zaak tegen haar ex, en haar management hebben dit bevestigd nadat het AD hierover berichtte. Met een deadline van drie dagen hoopt Peter op een vrolijke afloop van 1,68 miljoen euro!

Getekende overeenkomst

Het lijkt erop dat beide partijen een overeenkomst hebben ondertekend toen ze in februari uit elkaar gingen. Deze overeenkomst bevatte clausules die Nicol verboden om negatieve uitspraken te doen over haar relatie met Gillis. In de brief worden maar liefst 14 voorbeelden genoemd waaruit blijkt dat Kremers zich mogelijk niet aan deze afspraak heeft gehouden. Peter beweert dat elke schending van deze afspraak 10.000 euro kost, en dat is nog niet eens alles!

Zwijgen op leggen

Diekstra suggereert dat het lijkt alsof er een poging wordt gedaan om Kremers het zwijgen op te leggen over de zaak waarin Gillis wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie en andere strafbare feiten waarvoor ze aangifte heeft gedaan. Het management van Kremers heeft zo zijn vermoedens dat Gillis probeert om haar tegen te werken in het schrijven van haar autobiografie, waarin ook enkele onthullende momenten zullen worden gedeeld. Kremers werkt namelijk aan een boek waarin haar relatie met Gillis wordt besproken. Het is ook belangrijk op te merken dat Gillis nog steeds wordt vervolgd in verband met een mishandelingszaak waarbij hij wordt beschuldigd van het bijten van zijn ex-partner, onder andere in haar rug en neus. De rechtszaak zou aanvankelijk eind augustus plaatsvinden, maar is uitgesteld omdat Kremers besloot om later alsnog aangifte tegen Gillis te doen. Op dit moment is er nog geen nieuwe datum vastgesteld.

Check ook: Volgers Nicol Kremers woedend om pikante ‘aanrecht-video’: “Wat zullen je kinderen trots zijn”

Bron: Showblad

You May Also Like