Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol Kremers haar cupmaat is ernorm!

nicol kremers boek

In een wereld waar privacy en persoonlijke grenzen niet hoog in het vaandel staan, kunnen onthullingen over intieme details van individuen zowel nieuwsgierigheid als onethische vragen oproepen. Nicol Kremers, een naam die bekendheid heeft verworven, heeft recentelijk opschudding veroorzaakt door een aspect van haar persoonlijke leven bloot te geven: haar opmerkelijke cupmaat.

Vragen ronde op Insta

Op Instagram opent Nicole de deuren naar haar persoonlijkheid door een interactieve Q&A-sessie te organiseren, waardoor haar volgers de kans krijgen om haar beter te leren kennen. De nieuwsgierigheid bij haar volgers is duidelijk merkbaar, en ze grijpen deze gelegenheid met beide handen aan. Te midden van de vragen staat een opmerkelijke deelnemer op, die onverbloemd besluit om direct tot de kern van de zaak te komen. Zijn vraag, zij het gedurfd: ”Wat is je cupmaat van je bh?”

”Wat is je cupmaat van je bh?”

Nicol shockeert vandaag het internet. “65 H,” onthult ze. Bij deze confessie plaatst ze een foto waarop ze poseert in iets wat verdacht veel lijkt op een Marlies Dekkers-BH. Je kent ze wel, zo’n bustehouder met opzichtige touwen die boven je shirt uitkomen. Ze waren meer dan tien jaar geleden een heuse trend bij wulpse schoolpleinmoeders.

Check ook: Stap in de betoverende droomvilla van Peter Gillis

Bron: loesoe

You May Also Like