Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Nicol Kremers biedt nu ook een absurde ‘cursus’ aan

Nicol Kremers biedt nu ook een absurde 'cursus' aan
Instagram: Nicol

Het digitale tijdperk heeft een nieuwe golf van influencers voortgebracht, waarvan velen hun expertise en advies delen op sociale media platforms. Echter, soms komen er influencers naar voren die niet alleen kennis delen, maar ook twijfelachtige praktijken uitvoeren. Nicol Kremers is zo’n figuur die recentelijk in opspraak is gekomen vanwege haar pogingen om haar volgers te misleiden met een absurde ‘cursus’.

‘Online ondernemen’

Met de belofte van financieel succes en een glinsterende toekomst heeft Nicol een nieuwe weg ingeslagen: ‘online ondernemen’. Haar verhalen zijn doorspekt met triomf en zelfverzekerdheid, bewerend dat ze een ware goudmijn heeft. Volgens haar is dit alles te danken aan een mysterieuze ontmoeting met ‘iemand die er verstand van heeft’, waarbij ze inzichten heeft verkregen die haar in staat stellen om moeiteloos geld binnen te harken. Echter, wat Nicol precies bedoelt met ‘online ondernemen’ blijft een raadsel. Ondanks de vaagheid van haar verklaringen, pronkt Nicol met haar vermeende succes, bewerend dat ze in slechts twee dagen tijd maar liefst 4000 euro heeft verdiend. Met haar verhalen wekt ze nieuwsgierigheid op, maar werpt ze ook vragen op over de werkelijke aard van haar activiteiten en of haar succesverhalen wel zo glanzend zijn als ze beweert.

Absurde ‘cursus’

Met een veelbelovende toon en een hint van exclusiviteit schrijft Nicol haar verhaal. Ze wil er voor zorgen dat haar volgers ook kunnen profiteren van succes. Enthousiast vertelt over een exclusief programma dat haar zakenpartner heeft ontwikkeld. Dit programma belooft een complete gids te zijn voor het verdienen van geld online, van begin tot eind. De waarde van dit programma wordt op meer dan €1000 geschat, maar Nicol heeft een speciale deal voor haar volgers bedacht: slechts €47. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Nicol belooft zelfs een aantal van haar volgers te selecteren die gratis toegang zullen krijgen tot dit lucratieve programma. De belofte van financieel succes lonkt, maar is het echt zo’n gouden kans als het lijkt?

Nicol Kremers biedt nu ook een absurde 'cursus' aan

Check ook: HOEVEEL VERDIENT NICOL KREMERS PER MAAND MET HAAR PIKANTE KIEKJES?

You May Also Like